Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man maagd vrouw verenigbaarheid

Bij het overwegen van de ideale match voor u, is het niet altijd een slecht idee om uw ervaringen te testen met degenen die delen uw teken. Maar er is goed nieuws voor Maagd-mannen en Maagd-vrouwen die overwegen zich in een langdurige relatie te wagen. Maagd-mannen en -vrouwen zijn de analysators van de dierenriem, en dus is er niets dat ze aan het toeval overlaten en geen enkele potentiële situatie ontsnapt aan een zwaar onderzoek. Twee partners die hard werken, nuchter zijn en dezelfde verlangens en ideeën over romantiek hebben, kunnen veel voldoening geven. Dit wil niet zeggen dat de relatie een gegarandeerd succes zal zijn, want de aard van Maagd creëert moeilijke overeenkomsten in het algemeen. De meer avontuurlijke tekens hebben vaak een geweldige ervaring; echter, beperkende tekens zoals Maagd, neigen naar strijd en conflicten. Kritiek, zowel op zichzelf als op anderen, is zo gewoon voor de gemiddelde Maagd geboren dat een relatie tussen de twee een frustrerende eindeloze handel van correcties kan worden. Toch zijn de Maagd-man en Maagd-vrouw compatibel en hebben een hoge kans op succes als ze een paar vormen voor de lange termijn. Hoewel hun eigenschappen moeilijk kunnen zijn om mee om te gaan in tekens die tegengesteld gedrag vertonen, werken ze feilloos met een partner die uw waarden, gewoonten en zorgen deelt. Er zal tijd en moeite in gestoken moeten worden om ervoor te zorgen dat een Maagd-tweelingrelatie niet ontaardt in een situatie waarin ze elkaar alleen maar bekritiseren tot het punt van ergernis.

Basiscompatibiliteit

Maagd-mannen en Maagd-vrouwen zijn een verrassende mix van hun twee kanten, romantisch en analytisch. De hardwerkende analyticus in hen zorgt voor groot succes in de zakenwereld, slimme besluitvorming en een verantwoordelijkheidsgevoel en zelfdiscipline waar de meeste sterrenbeelden jaloers op zouden zijn. De romantische kant is een beetje hopeloos en is te vaak in directe oppositie met hun behoeften als een persoon. Een Maagd geboren ervaring met het streven om te voldoen aan hun perfectionistische normen op de werkplek voedt een mentaliteit dat hetzelfde kan werken in hun liefdesleven ook. Helaas, dit blijkt nooit waar te zijn en te veel Maagd mannen en vrouwen vinden zichzelf alleen als veel grote potentiële matches worden afgewezen als gevolg van niet het raken van alle checkboxes. Het is al moeilijk genoeg om aan deze cyclus te ontsnappen als je op zoek bent naar andere tekens en het wordt alleen maar moeilijker als je een band probeert op te bouwen met een mede-Maagd die vaak precies hetzelfde verwachtingspatroon heeft.

Het goede nieuws is dat er in het algemeen minder conflicten zullen zijn vanwege gemeenschappelijke overeenkomsten in eigenschappen en gedrag. Of het nu goed is of niet, omdat beide Maagd-partners aan de verlegen en introverte kant zijn, is er minder kans op conflicten door verschillende sociale behoeften. Maagden, over het algemeen, hebben de neiging om zeer georganiseerd, hardwerkend, en schoon te zijn - het verminderen van problemen die vaak worden gezien bij het matchen met luie of relaxte tekens. Maagden benaderen het leven en de liefde op een langzame manier, ze haasten zich nergens toe en genieten van elke ervaring voor wat het is. Niemand hebben die hen opjaagt is zowel een zegen als een vloek. Terwijl voor dingen zoals liefde, het heeft een positief resultaat, kan de groei als persoon bijna stagneren in tweeling Maagd relaties. Maagd is een veranderlijk teken dat behoefte heeft aan verandering en progressie naar een meer emotioneel vrije staat, en er is weinig dat de maagd op dat pad kan brengen als hij gepaard wordt met een ander die dezelfde problemen heeft.

Geef een persoonlijke online astrologische lezing om meer te weten te komen.

Liefde en relaties

Als vaak introverte individuen houden Maagd-mannen en -vrouwen er meestal een kleine, maar hechte vriendenkring op na. Zoals met elk ander facet van hun leven, zijn ze zeer kieskeurig over met wie ze bevriend raken, vooral in de langdurig. Hoewel Maagden waarschijnlijk niet onbeleefd of onaardig zullen zijn, doen ze niet aan sugar coat en zullen ze het heel duidelijk maken als iemand niet aan hun normen van vriendschap voldoet. Aangezien het gebruikelijke aandachtspunt voor de aanvaarding van een vriend iemand is die zijn of haar eigen waarden deelt, kan een dubbele Maagd vriendschap meestal relatief gemakkelijk worden verkregen. De loyaliteit, toewijding en ondersteunende aard van de maagd betekent dat deze banden een leven lang zullen duren, voortdurend sterker worden in het gezicht van tegenspoed, omdat ze weten dat hun collega Maagd vriend hen nooit hoog en droog zal laten staan. Voor de maagd, groeit vertrouwen langzaam met de tijd en dat is wat een relatie tussen vrienden versterkt. Het is niet ongewoon voor dubbele Maagd relaties te worden geboren uit hechte vriendschappen die de tand des tijds en uitdagingen hebben doorstaan.

Intieme relaties tussen een paar Maagd-geborenen kan een zeer mooie en bevredigende ervaring zijn die voor altijd duurt. Maagd-mannen en -vrouwen de neiging hebben om iemand te verlangen die hen van hun voeten veegt, hun angsten uitwist, en hen begeleidt in seksuele zaken totdat ze zich op hun gemak voelen. Dit kan problemen veroorzaken wanneer elke partner dit wil behandeling en er geen leider kan worden gevonden. De zaken worden alleen maar erger als er zware kritiek wordt geuit op de partner die genoeg moed heeft gevonden om de leiding te nemen. Over het geheel genomen zal de relatie tussen twee Maagden waarschijnlijk perfect zijn als ze dit stadium bereikt.

Samenwerken

Maagdelijke mannen en vrouwen zullen waarschijnlijk geen collega-werknemer vinden die ze meer waarderen dan een andere Maagd. De felle aandacht voor detail en ongeëvenaarde toewijding om dingen georganiseerd te houden is welkom in bijna elk beroep. Maagden hebben de neiging om snel op te klimmen tot leidinggevende posities als gevolg van hun eigenschappen en vaardigheden, maar de kans dat een andere Maagd jaloers wordt over de verdiende positie is klein tot nihil. De Maagd blijft geconcentreerd op het werk, en verspilt geen tijd aan drama en afleidingen die een negatieve invloed hebben op de productiviteit en efficiëntie. Samen of alleen werken zal meestal hetzelfde resultaat van hoge kwaliteit opleveren of kan zelfs beter worden met twee paar ogen om het te bekritiseren. De enige potentiële problemen liggen in verschillende meningen van perfectie en harde kritiek gericht op elkaar.

Hoewel het in geen geval een wandeling in het park zal zijn, is een Maagd man en Maagd vrouw koppel een gezonde en stabiele keuze op de lange termijn. Het vinden van de ideale balans tussen twee Maagden kan zorgen voor een zeer bevredigende relatie en beiden zullen snel leren dat er niets meer bevredigend is dan te beseffen dat je partner, ondanks zijn gebreken, je ridder op het witte paard was of de perfecte prinses waar je altijd al naar verlangde. Het vinden van die route naar geluk is alles waard.

Praat met een liefdes- en relatie paragnost voor aanvullende inzichten over Maagd vrouw en Maagd man compatibiliteit.