Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man waterman vrouw verenigbaarheid

De Leeuw-man en de Waterman-vrouw hebben heel wat plezier en avontuur in petto als zij hun pad kruisen en besluiten om samen de levensreis te maken. Hoewel het paar in veel opzichten tegengesteld kan zijn, zijn ze het eens op de plaatsen waar het telt. De Waterman gedijt alleen in relaties waarin ze de vrijheid heeft om de persoon te zijn die ze is, en de Leeuw-man zal zich nooit bemoeien met haar verlangens. Leeuw mannen zijn opgewekte individuen die hun leven leiden op zoek naar de adoratie en het respect van hun vrienden en geliefden. Waterman vrouwen hebben geen behoefte om de schijnwerpers te stelen, hoewel het moeilijk voor hem kan zijn om de complimenten waar hij zo van houdt van haar los te krijgen. De leeuw en de waterdrager zijn echte , waardoor ze heel goed bij elkaar passen en hun relatie meer kans heeft om zowel ideaal te passen als bevredigend te zijn. Dit koppel zal naar verwachting joviaal en energiek zijn en het zal nooit ontbreken aan passie, omdat de Leeuw-man genoeg heeft voor zowel zichzelf als zijn Waterman-partner.

Basiscompatibiliteit

De sterke punten van een match tussen Leeuw-mannen en Waterman-vrouwen liggen in de overvloed aan bezigheden die ze graag naast elkaar zullen doen. Humanitaire doelen en acties zijn een van de belangrijkste, want Waterman vrouwen zijn medelevende humanitariƫrs van top tot teen. Terwijl Leeuw mannen niet zo toegewijd zijn, zijn ze extreem vrijgevig en helpen ze graag. mensen in nood waar mogelijk. De leeuw is een leider, en hij zal die plek in een oogwenk opeisen, want de waterdrager geeft er de voorkeur aan zich niet te definiƫren of te beperken tot een positie. Leeuw mannen moeten er rekening mee houden dat ze niet blindelings zijn voorbeeld zal volgen en dat ze een vrije geest is door en door. Waterman vrouwen hebben een hekel aan verveling en herhaling, en gelukkig zal de Leeuw man dat niet toestaan, want hij geniet net zoveel van het spannende leven als zij.

Een van de nadelen van deze relatie is dat de Leeuw man moeite kan hebben om van een Waterman vrouw te krijgen wat hij nodig heeft. Hij heeft een ego en een zelfvertrouwen dat voortdurend moet worden opgepoetst, en de Waterman-vrouw heeft daar gewoon geen zin in als ze het niet verdient. Een andere kwestie is hoe snel de relatie zal vorderen. De waterdrager doet het rustig aan en kan een verbintenis lange tijd uit de weg gaan. De leeuw is het tegenovergestelde, zeer aanhankelijk en zijn vurige passie zal proberen om hen op volle snelheid in de richting van een toegewijde relatie te drijven. Als laatste opmerking, de gedeelde koppigheid als het gaat om dingen waar zowel de Waterman vrouw als de Leeuw man echt om geven kan problematisch zijn als geen van beiden wil toegeven aan de eisen van de ander. Waarschijnlijk zal het uiteindelijk de Leeuw zijn die toegeeft, maar het zal niet lang duren voordat dit enige wrok opwekt bij de trouwe leeuw.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie.

Liefde en relaties

Zowel Leeuw-mannen als Waterman-vrouwen zijn gelukkig extrovert. De Waterman-vrouw sluit gemakkelijk vriendschappen en zal nooit alleen zijn, tenzij ze dat zelf wil. Haar innerlijke kring van meest vertrouwde vrienden is echter klein, en zal dat in de nabije toekomst waarschijnlijk ook blijven. Hoewel ze over het algemeen iedereen accepteert, zal de waterdrager tekenen proberen te vermijden die emotioneel zwaar zijn in hun benadering. Het is moeilijk voor haar om effectief te relateren als ze meer een intellectueel teken is in tegenstelling tot een emotioneel gedreven teken. Leeuw-mannen vinden ook met gemak vrienden en bewonderaars. Hij stelt geen verwachtingen of eisen aan zijn vrienden en zijn blije persoonlijkheid brengt zelfs negatieve mensen over om mee te doen met de pret. De leeuw kan nogal egocentrisch of vervelend zijn met zijn constante behoefte aan aandacht, maar hij slaagt er toch in de menigte voor zich te winnen door zijn vriendelijkheid en uiterst vriendelijke aard.

Een intieme relatie tussen dit paar brengt zijn eigen reeks uitdagingen en beloningen met zich mee. De positieve kant is dat de leeuw en de waterdrager allebei loyaliteit en integriteit hoog in het vaandel hebben staan, waardoor het onwaarschijnlijk is dat beloftes worden verbroken. Zelfs als het niet snel tot een huwelijk komt, is de wetenschap dat zijn geliefde hem toegewijd is al genoeg voor de Leeuw-man om gelukkig en comfortabel te zijn. In sommige situaties kunnen er problemen ontstaan met de bezitterige aard van de leeuw. Zijn potentie tot jaloezie kan een behoefte aan controle aanwakkeren, iets wat een Waterman vrouw niet zal tolereren. Haar Weigering om in te stemmen met dergelijke beperkingen kan de situatie blijven laten escaleren totdat de Leeuw-man het vertrouwen begint te verliezen. Als zodanig is het zeer belangrijk om deze problemen vroeg in de kiem te smoren. Tenslotte kan de seksuele compatibiliteit een lichte strijd zijn, omdat de leeuw geneigd is tot diep romantische, spontane en wellustige intieme ontmoetingen. Hoewel de Waterman-vrouw zeker tot dat punt kan komen, is ze veel minder lichamelijk en romantisch ingesteld, en geniet ze in plaats daarvan van seks voor de lol en de creativiteit ervan.

Samenwerken

De Leeuw-man is altijd hongerig naar respect en adoratie, dus het volledig gebruiken van zijn vaardigheden in leiderschap is typisch de manier waarop hij het zoekt op de werkvloer. Hij is een vriendelijke leider die zowel goed in groepen als alleen kan werken. Waterman vrouwen nemen liever solotaken op zich, functioneren het best wanneer ze alleen zijn en niet gedwongen worden om zich te bekommeren om al te onderdrukkende deadlines en quota. Het paar kan zonder grote problemen samenwerken, zolang de waterdrager maar niet geneigd is kritiek te uiten op de Leeuw-man. De waargenomen belediging, vooral als deze openbaar is, kan een breuk veroorzaken die nooit zal verdwijnen. Zowel de Leeuw als de Waterman staan erom bekend hard te werken, ongeacht de opgedragen taak. Hoewel de leeuw de kans heeft om verstrikt te raken in het drama op de werkplek, zijn ze nog steeds een functioneel paar waar men op kan vertrouwen om dingen goed en op tijd gedaan te krijgen.

Als karmische partners waren de Leeuw-man en de Waterman-vrouw echt voor elkaar bestemd. Ze hebben hun verschillen, maar slechts weinigen vormen een risico voor ernstige problemen tussen het paar. Hun gedeelde liefde voor plezier en een extreem niveau van extraversie zorgt ervoor dat niemand ooit alleen wordt gelaten en zich verveelt. Er zijn problemen die zullen moeten worden aangepakt, vooral op het gebied van toewijding en bezitterig gedrag, maar het is onwaarschijnlijk dat deze problemen een significant probleem zullen worden als beiden toegewijd zijn om er doorheen te werken. De toekomst is rooskleurig voor degenen die besluiten om deze match een kans te geven, en het kan heel goed resulteren in het vinden van je ware soulmate.

Spreek met een liefdes- en relatie helderziende op Keen voor aanvullende inzichten over de Leeuw man en de Waterman vrouw compatibiliteit.