Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man stier vrouw verenigbaarheid

Een relatie tussen een Leeuw-man en een Stier-vrouw is gedoemd een uitdaging te worden; de vraag is of het een plezierige of een frustrerende ervaring zal zijn. Aangezien zowel de leeuw als de stier koppig van aard zijn, moeten geïnteresseerde partijen er zeker naar streven om datgene wat voor hen het belangrijkst is, geregeld te hebben voordat ze in een langdurige relatie springen. Maar compatibiliteit is mogelijk. In veel opzichten staat het paar lijnrecht tegenover elkaar, maar in andere delen ze bijna identieke opvattingen die kunnen helpen de ongunstige vooruitzichten in evenwicht te brengen. Voor de luie Leeuw-man die hard werken uit de weg gaat, zou u zich misschien uit deze overeenkomst willen terugtrekken voordat het te ver komt, want dit zal geen gemakkelijke reis worden. Wat de Stier-vrouw betreft, reken uw leeuw niet uit als de dingen in het begin niet samengaan, hij is veruit het teken dat het meest waarschijnlijk met u van uw hedonistische verlangens zal genieten. Blijf bij ons om te leren waar jullie samenkomen, en waar jullie botsen als startpunt van deze riskante maar lonende reis.

Basis compatibiliteit

De vurige Leeuw-man is charmant, en dat weet hij maar al te goed. Zijn onvoorspelbare, spontane gedrag en onbevangen benadering van alles trekt een Stier-vrouw aan als een magneet. Als poster-kind voor betrouwbaarheid en stabiliteit, de Stier-vrouw staat lijnrecht tegenover zijn flitsende, schommelende aard, maar is niettemin aantrekkelijk. De stier gelooft in het leven bij de horens vatten, zonder ook maar een moment te aarzelen in het aangezicht van een uitdaging. Leeuwmannen beantwoorden die oproep terecht met hun moed en vertrouwen in bijna elke situatie. Leeuwen bezitten een ego dat regelmatig gevoed moet worden door complimenten, bewondering en aandacht. In tegenstelling tot andere tekens zijn Stier-vrouwen er niet op tegen om deze dingen te geven, zolang de Leeuw-man maar wat moeite doet om het te verdienen.

Helaas zijn er veel gebieden waar Leeuw-mannen en Stier-vrouwen ronduit met elkaar botsen. Leiderschap is een groot probleem, want zowel leeuwen als stieren zijn geboren om te leiden en verlangen echt naar die positie. Een ander probleem is dat de beschermende en bezitterige houding van de Stier botst met het sociale leven dat de Leeuw nodig heeft. leeuw's hebben een bijna constante drang om sociaal te zijn, omringd door mensen die ze kunnen imponeren en door wie ze aanbeden kunnen worden, zelfs terwijl ze standvastig loyaal blijven. De Stier vrouw prefereert thuis te zijn, en een partner helemaal voor zichzelf in de meeste opzichten. Jaloezie steekt vaak de kop op als haar minnaar voortdurend uit het zicht is. Tenslotte kan de Stier-vrouw het moeilijk vinden zich te binden met een teken dat zo egocentrisch en vaak egoïstisch is. Stier geboren In een serieuze relatie geven ze alles aan hun partner en het kan pijnlijk zijn als ze niet hetzelfde terugzien.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen!

Liefde en relaties

De Leeuw-man is hartstochtelijk sociaal en streeft ernaar om het middelpunt van het feest te zijn. Ook al lijkt het alsof vrienden voor hem slechts hulpmiddelen zijn om te krijgen wat hij nodig heeft, in werkelijkheid is hij uiterst loyaal en gul voor zijn vrienden. Hij laat elke kamer waar hij is oplichten en weigert zijn dierbaren te laten fronsen. Zijn humoristische persoonlijkheid is vertederend voor bijna iedereen die hij tegenkomt, waardoor het bijna onmogelijk is hem niet te mogen. De Stier-vrouw is veel meer introvert en is over het algemeen niet erg sociaal. Dat gezegd hebbende, trekt zij ook veel vrienden aan door haar ontspannen en betrouwbare aard. Zij stelt geen verwachtingen aan vrienden en accepteert over het algemeen iedereen als zij haar de hand reiken in vriendschap. De stier verzet zich tegen hechte vriendschappen en intieme relaties als een verdedigingsmechanisme. Hoewel ze aan de buitenkant hard en duurzaam is, is ze zich terdege bewust van haar zachte, kwetsbare hart. Een gebroken hart of mislukte relatie weegt erg zwaar op de Stier-vrouw, dus ze is geneigd om veel muren op te trekken voordat haar hart kan worden

Intieme relaties tussen Leeuw-mannen en Stier-vrouwen kunnen een speling van het lot zijn. Ofwel zijn ze gelukzalig ofwel zijn ze problematisch, en vaak niet bij gebrek aan inspanning. De aangeboren koppigheid van beide tekens steekt hier vaak de kop op. De Stier-vrouw zal merken dat ze haar liefde voor het thuis zijn in comfortabele routine moet doorbreken als ze meer tijd met haar partner wil doorbrengen. De Leeuw man hunkert naar plezier en opwinding, en niets is onaangenamer dan alleen thuis te zijn of met één andere persoon. Aan de positieve kant, zowel de stier als de leeuw koesteren romantiek en frequente seksuele intimiteit. Zelfs als al het andere aan flarden is, zullen passie en seks altijd beschikbaar zijn. De Leeuw-man zal de zachte kant van zijn Stier-vrouw moeten accepteren, want die zal eindelijk onthuld worden als een serieuze relatie eenmaal begonnen is. Haar emotionele kant kan soms overweldigend zijn, maar niets dat te moeilijk is om mee om te gaan. Dit paar zal voor altijd een verrukkelijk duwen en trekken zijn tussen de belangen van de ene partner en die van de andere. Iemand die gewend is altijd zijn zin te krijgen, hoeft niet

Samenwerken

Leeuw mannen en Taurus vrouwen hebben absoluut geen moeite om samen te werken. Deze twee tekens kunnen heel goed een dreamteam vormen, zolang er maar ruim van tevoren een duidelijke leider is die met elkaar gaat samenwerken. De drang naar bewondering en respect drijft een felle ambitie in Leeuw, waardoor hij nooit zal verslappen. Stier-vrouwen zijn ook meedogenloze harde werkers, zij het om geheel andere redenen. Leeuw-mannen zijn vatbaar om verwikkeld te raken in drama op de werkplek en het is moeilijk voor hen om zich terug te trekken uit sociale aspecten die afbreuk doen aan hun focus. Stier-vrouwen hebben geen tijd voor drama en blijven gefocust op de taak die ze moeten volbrengen. Al met al zouden beiden in een zakelijke omgeving moeten floreren, of ze nu samen of apart werken.

Stier-vrouwen en Leeuw-mannen die elkaars roep voelen, hoeven niet de andere kant op te rennen.

Er is een reële kans op geluk tussen deze twee tekens, zolang de verwachtingen getemperd worden. Compromissen sluiten is het woord van de dag en dat geldt voor deze twee meesters van de koppigheid. De adoratie waar de Leeuw-man naar hunkert kan zeker worden verdiend en de Stier-vrouw kan de één-op-één tijd krijgen waar ze naar verlangt als alles wordt uitgewerkt en gladjes. De relatie zal een zware berg zijn om te beklimmen, maar geen van jullie beiden gaat uitdagingen uit de weg, dus waarom nu beginnen?

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de Leeuw-man en de Stier-vrouw compatibiliteit.