Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man leeuw vrouw verenigbaarheid

De katachtige koning en koningin van de dierenriem kunnen een absoluut verbluffende combinatie vormen als alles op zijn plaats valt. De unieke uitbundige persoonlijkheid van een Leeuw lijkt twee keer zo effectief te zijn in het aantrekken van een andere Leeuw met zijn charme. Leeuw geborenen zijn gepassioneerde mensen wiens hart overloopt van vrijgevigheid, warmte, en een positiviteit die van hen afstraalt op iedereen die ze ontmoeten. Het is zeldzaam genoeg om een Leeuw met een frons te betrappen, en het kan zelfs onmogelijk zijn wanneer twee gebonden leeuwen het beste van het leven met elkaar delen. Voor de leeuw is het leven een podium, en een van de weinige dingen die fout kunnen gaan in deze match is een onwil om dat podium te delen. Leeuw mannen en Leeuw vrouwen gedijen op de energie die aandacht en bewondering hen geven, en dat kan moeilijk in evenwicht te brengen zijn als je partner op hetzelfde uit is. Leiderschap kan een andere uitdaging zijn, omdat leeuw's van beide geslachten geneigd zijn om de leiding te nemen in bijna elke interactie. Ondanks deze mogelijke problemen, kunnen leeuw's die van plan zijn om samen een leven te beginnen rekenen op een zeer hoog slagingspercentage en een sterke compatibiliteit. Voor de pittige katachtigen die het vuur-element dragen, zijn de sterren je gunstig gezind voor deze match.

Basis compatibiliteit

Leeuw mannen en leeuw vrouwen hebben charmante, expressieve en gepassioneerde persoonlijkheden die het leven verlichten van iedereen waarmee ze in contact komen. Dus, wanneer zij samen zijn, worden de mooie tijden alleen maar groter. De vrijgevigheid en het mededogen van alle Leeuw-geborenen zijn niet alleen voorbehouden aan vrienden en vreemden; het merendeel zal worden aangeboden aan de geliefden en partner van de leeuw. Het vuurelement van de Leeuw geeft een hartstochtelijke energie die eigenlijk alleen het beste functioneert met anderen die het vuurteken delen, dus een spiegelcombinatie tussen leeuw's is bijzonder bevredigend. De meeste leeuwen zijn van nature loyaal, romantisch, opgewekt en zelfverzekerd. Deze eigenschappen zijn aantrekkelijk voor bijna alle tekens, maar meer voor anderen die dezelfde eigenschappen bezitten. Met al dit gepraat over delen, kan men gemakkelijk aannemen dat Leeuw mannen en Leeuw vrouwen graag alles zullen delen; dit is echter niet het geval. Aandacht en bewondering zijn twee dingen die leeuw's zo koesteren en uitsluitend voor zichzelf verlangen. Het kan een uitdaging zijn om te leren de schijnwerpers te delen in een spiegelgevecht en een evenwicht te vinden tussen het zoeken van de aandacht van anderen en die van je partner.

Zelfoverschatting en egoïstisch gedrag zijn helaas veel voorkomende trekjes bij Leeuw-geborenen die geen zelfbeheersing hebben. Een aanbeden leeuw is een gelukkige leeuw, maar deze dingen kunnen snel uitgroeien tot een ongezonde toestand die interpersoonlijke relaties beïnvloedt. Bezitsdrang geboren uit jaloezie is nog zo'n negatieve kwestie die komt vaak voor. Hoezeer leeuw's zichzelf ook zien als royalty's, ze streven er echt naar om eerlijk en rechtvaardig te zijn. Daarom, wanneer eenzijdige grenzen en beperkingen geboren uit beschermingsdrang in het spel komen, kan een spiegelrelatie snel in de richting van vernietiging gaan. Tenslotte kunnen koppigheid en een strijd over leiderschap onenigheid creëren binnen een duaal Leeuw paar. Het antwoord op de meeste van deze compatibiliteitsproblemen is communicatie en ervoor zorgen dat alle dingen aan beide kanten in balans zijn, zonder dat iemand voor of achter loopt.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing bij Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

De lieftallige Leeuw is uiterst vriendelijk en wil graag op stap tussen zoveel mogelijk mensen als hij of zij maar kan vinden. Vrienden geven een leeuw de bewondering en aandacht die ze nodig hebben, en in ruil daarvoor geven ze vrienden eindeloze toewijding, jovialiteit, humor en medeleven. Ook al lijkt het voor de Leeuw een eenzijdige ruil om zijn of haar ego op te poetsen, dat is het niet. Leeuw vrouwen en mannen koesteren echt hun vrienden, en hun onvergetelijke persoonlijkheden maken het onmogelijk voor hen om er niet veel te hebben. U kunt rekenen op een leeuw om leeuw-hartig te zijn tegen tegenspoed wanneer hun geliefden moeilijke stukken raken; opgeven zal geen optie zijn en evenmin zal besluiten om terug te krabbelen. Een vriendschap tussen twee Leeuw-geborenen zal dubbel zo leuk zijn en opwinding. Van dit paar kun je werkelijk niets dan goede tijden verwachten.

Intieme relaties tussen twee leeuw's zijn een zegen voor beiden. Hun drang naar romantiek en aangeboren hoge seksdriften zullen bevrediging vinden zonder compromissen te hoeven sluiten. De razende behoefte van de leeuw aan frequente sociale situaties zal geen probleem worden wanneer hun partner precies dezelfde drang voelt. Twee Leeuw-boren die zijn afgegleden naar luiheid en een egoïstische focus alleen op hun behoeften zal, natuurlijk, chaos veroorzaken en een relatie op de knieën brengen. Gelukkig voor deze Leeuw-man en Leeuw-vrouw paar, is communicatie zelden een probleem omdat de leeuw vaak zeer verbaal is over zijn of haar verlangens en wat er nodig is om zich op hun best te voelen. Koppigheid is het belangrijkste dat de kansen van een Leeuw op een bevredigende, langdurige relatie kan ruïneren.

Samenwerken

Leeuw-mannen en -vrouwen zijn van nature harde werkers en zullen zelden betrapt worden op verslapping. Ze hebben een grote ambitie, al was het maar voor het respect dat een hogere positie hen zal geven. Er kunnen kleine ruzies ontstaan tussen twee leeuw's op een werkplek als er een strijd is om het leiderschap of een andere competitieve situatie aanwezig is. Het is onwaarschijnlijk dat dit ooit zal ontaarden in een vijandige situatie of dat het hun efficiëntie zal beïnvloeden. Wat kan invloed hebben op het vermogen van leeuw vrouwen en mannen om hun werk goed te doen zijn andere sociale en persoonlijke kwesties. Als sociale mensen kunnen leeuw's verstrikt raken in drama, vooral als het een onderbreking is van de eentonigheid van het werk. Samenwerken met hun collega-leeuw kan ook zeer afleidend zijn en zal waarschijnlijk niet goed aflopen als beiden geen zelfbeheersing kunnen betrachten. In het algemeen kan men erop rekenen dat de Leeuw geborenen alles wat gevraagd wordt op een betrouwbare manier zullen voltooien, anderen goed zullen leiden en managen, en geen last zullen worden.

Als uw hart uitgaat naar een match met een andere Leeuw, verheugt u zich dan want de kans is groot dat het de meest bevredigende relatie zal zijn die u ooit hebt gehad. Leeuw-mannen en -vrouwen hebben zoveel warmte en liefde in zich dat het voor beiden bijna onmogelijk is om niet lang te glimlachen. Spiegel overeenkomsten hebben altijd hun moeilijkheden, en leeuw's zijn niet anders, maar ze hebben een aantal voordelen ten opzichte van de meeste. Ze gaan graag om met mensen die op hen lijken en dat vergroot alleen maar hun vermogen om vrolijk en enthousiast te blijven. Als een andere Leeuw zijn weg vindt op uw radar wanneer u op zoek bent naar liefde, is het niet de moeite waard om ze voorbij te laten gaan. Bereid je maar voor op het leeuwendeel van alles wat ze zullen verlangen, want leeuw's zullen niets minder accepteren. De toekomst brandt fel voor dit vurige paar en het is onwaarschijnlijk dat ze ooit zullen opbranden met de juiste aandacht, loyaliteit en liefde in overvloed.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater voor aanvullende inzichten over de Leeuw-man en de Leeuw-vrouw compatibiliteit.