Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man waterman vrouw verenigbaarheid

De Kreeft-man en de Waterman-vrouw zullen ongetwijfeld tegen de stroom inzwemmen als ze samen een bevredigende relatie proberen te hebben. Elk teken heeft zijn verschillen, maar voor de krab en de waterdrager geldt dat ze te heftig tegenover elkaar staan om simpelweg door compromissen en grenzen aangepakt te worden. Ingrijpende veranderingen zijn echt de enige manier waarop dit paar kan slagen en voor twee tekens die niet veranderlijk zijn, kan dit moeilijk te verkroppen zijn. Aan de andere kant is geen van beide tekens zo heetgebakerd dat ze hun beslissingen en escalatie van de relatie overhaasten. De ontspannen benadering die ze hanteren bij het daten en de band, betekent dat er een overvloed aan tijd is om veel van hun problemen te herkennen en aan te pakken. Voor de verliefde Kreeft-man en Waterman-vrouw is het niet nodig om het meteen hopeloos voor gezien te houden. In plaats daarvan moet je proberen verder te kijken dan de mist van de wittebroodsweken, en problemen aanpakken waarvan je weet dat ze zich ruim van tevoren zullen voordoen. Onthoud dat verandering zo moeilijk is als je het zelf maakt, en het kan een makkie zijn als het voor de juiste persoon is.

Basiscompatibiliteit

Het meest prominente onverenigbaarheidsprobleem tussen Kreeft-mannen en Waterman-vrouwen zal altijd dat van de emotionele expressie zijn. Waterman vrouwen zijn, bij gebrek aan een betere term, emotioneel ongrijpbaar en doen veel moeite om de kleverigheid van gevoelens te ontwijken en te ontwijken. Zij rebelleert tegen alle beperkingen en probeert verbintenissen zo lang mogelijk te vermijden, want die gaan helaas hand in hand. De waterdrager wordt beheerst door haar hoofd en geeft de voorkeur aan intellectuele bezigheden en humanitaire acties. De Kreeft-man leeft van emoties en zijn vermogen om zich uit te drukken en gehoord te worden. Hij draagt zijn emoties op zijn mouw, en ze hebben directe controle over zijn dagelijks leven, waardoor hij vatbaar is voor sommige periodes van humeurigheid. Hij hunkert naar genegenheid en nabijheid als uiting van liefde, terwijl de Waterman vrouw de voorkeur geeft aan een meer afstandelijke benadering. Het komt erop neer dat de krab zich niet gerustgesteld voelt door haar "Ik hou duidelijk van je want ik ben nog steeds bij je"-benadering en hij heeft veel meer bewijs van toewijding nodig om een match te laten slagen.

Hoewel er veel onverenigbare gebieden zijn, hebben de krab en de waterdrager wel een paar dingen die hen ten goede komen als het gaat om compatibiliteit. De humanitaire gedrevenheid en het duidelijke mededogen van de Waterman-vrouw om mensen te helpen, passen perfect bij het ondersteunende gedrag van de Kreeft-man en het hoge niveau van empathie voor iedereen. In een langdurige vriendschap of sterkere relatie zullen beide tekens uit hun comfortzone komen, wat altijd een groei betekent voor alle betrokkenen. Waterman vrouwen zijn probleemoplossers, en ze geven niet zomaar op als er obstakels zijn. Zolang de Kreeft-man haar de ruimte geeft die ze nodig heeft om zich op haar gemak te voelen, zal ze op de achtergrond hard aan het werk zijn om een manier te vinden om al het andere op te lossen. Geen van beide tekens zal het opgeven als ten minste een van hen hard zijn best doet om dingen beter te maken.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie!

Liefde en relaties

De krab is een zeer vriendelijke, zij het introverte, persoon als het gaat om sociale situaties. Zijn behulpzaamheid en verlangen om iedereen te helpen leveren hem relatief gemakkelijk een schat aan vriendschappen op. De emotionele kwetsbaarheid van de Kreeft-man drijft hem er echter toe zijn vrienden op een veilige afstand te houden en te vermijden met te veel mensen bevriend te raken. Toch kan iedereen erop rekenen dat hij er is op het moment dat ze hem nodig hebben. zijn loyaliteit en toewijding is ongeĆ«venaard door enig ander teken. De Waterman vrouw is zeer extrovert en omringt zich met vrienden bij elke gelegenheid die ze krijgt. Net als de Kreeft-man heeft ze maar een heel klein aantal goede vrienden en dat is om hen de pijn te besparen van haar vertrek als ze haar beginnen te vervelen. Saaie situaties en vrienden die hun opwindende aantrekkingskracht verliezen worden vaak stilletjes aan de kant geschoven, hoewel er geen kwade bedoelingen aan deze actie verbonden zijn. Verder zijn Waterman vrouwen altijd eerlijk en loyaal als ze emotioneel geĆÆnvesteerd zijn in een individu.

Intieme relaties tussen de krab en de waterdrager zijn waar al het harde werk om de hoek komt kijken. Beide tekens hebben een reeks behoeften die nooit zullen veranderen of op welke manier dan ook worden verminderd, en dus moeten worden gerespecteerd. Voor de Waterman vrouw, heeft ze tijd voor zichzelf nodig, vrijheid van aanhankelijk gedrag, en acceptatie van wie ze werkelijk is. De man moet het gevoel hebben dat: er aandacht is voor zijn emotionele behoeften, hij geliefd en veilig is, en, tenslotte, dat zijn situatie zo stabiel mogelijk is zodat hij er troost uit kan putten. Relaties die geen rekening houden met deze kernbehoeften zijn op weg naar de ondergang, omdat ze integraal zijn voor de bevrediging van Waterman-vrouwen en Kreeft-mannen. Wat seksuele intimiteit betreft, houden beide tekens van seks en waarderen zij seks, zij het om verschillende redenen. Voor de Kreeft is seks nog een andere vorm van liefdevolle, emotionele expressie in fysieke vorm en het is voor hem verkwikkend om de nabijheid en genegenheid te hebben. Waterman vrouwen hebben meer zin in seks voor het genot ervan en de mogelijkheid om Creatief zijn en nieuwe dingen proberen. Het goede nieuws is dat geen enkele Waterman-vrouw haar partner de emotionele kant van seks zal misgunnen die ze nodig heeft - zoals eerder vermeld, mist ze echt een kwaadaardig bot in haar lichaam.

Samenwerken

De aangeboren verschillen tussen de Kreeft-man en de Waterman-vrouw kunnen wat kleine moeilijkheden op de werkvloer veroorzaken, maar hebben over het algemeen geen significante invloed. De behulpzaamheid van de Kreeft-man leidt ertoe dat hij het liefst in groepen of met partners werkt, terwijl Waterman-vrouwen bijna altijd liever alleen werken. Kreeften kunnen over het algemeen niet tegen kritiek en kunnen lijden als ze worden gebombardeerd door een waterdrager die het niet met hen eens is. Samen houden ze van kalme en ontspannen omgevingen en hebben de neiging om drama te vermijden waar mogelijk. Het is onwaarschijnlijk dat ze vaak botsen, als ze al botsen, wanneer geen van beiden in een leidende positie over de ander staat.

Een match tussen een Waterman-vrouw en een Kreeft-man zal een uitdaging zijn, maar geen onmogelijkheid. Ze vormen een klassieke botsing tussen een persoon die wordt geregeerd door zijn emoties en een ander die wordt geregeerd door mentaal en rationeel denken. Geen van beide is een slechte keuze of onjuist, maar ze zullen worstelen om dingen op dezelfde manier te bekijken en te begrijpen. Er is altijd hoop dankzij de afhankelijkheid van de Kreeft en de toewijding van de Waterman om problemen op te lossen. Beide tekens kunnen merkbare overeenkomsten vinden in hun ijver om mensen te helpen en de vasthoudendheid waarmee ze gaan voor wat ze verlangen. Hun individuele waarden zijn iets dat in overweging moet worden genomen en niet mag worden verdoezeld, want dit is een gebied waar de dingen niet zomaar op hun plaats zullen vallen. Voor Kreeft-mannen en Waterman-vrouwen die bereid zijn er werk in te steken, is deze relatie veelbelovend.

Praat met een liefdes- en relatie helderziende op Keen voor extra inzichten.