Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man vissen vrouw verenigbaarheid

Als je een Vissen-vrouw bent die zich oriënteert op de compatibiliteit met een Kreeft-man, dan heb je geluk. Als medebewoners van de diepte passen jullie in veel opzichten goed bij elkaar en de paar gebieden waar dat niet het geval is, veroorzaken zelden veel ophef. De aantrekkingskracht van een teken dat zo dicht bij zijn emoties staat als jij, is gewoon te onweerstaanbaar om te laten schieten, en niet voor niets. Ondanks alle hype die het balanceren van persoonlijkheden krijgt met betrekking tot relaties, is het soms zo dat wat mensen het meest nodig hebben gewoon iemand is die een band met hen heeft.

Basisverenigbaarheid

Vissen vrouwen zijn zachtaardige geesten, bekend om hun medeleven en hun dromerigheid. Ze is extreem emotioneel, waardoor ze gemakkelijk gekwetst kan raken. Haar toewijding aan vrienden, familie en haar zielsverwant is absoluut, en haar empathische band met anderen kent geen gelijke. Ze is volkomen gelukkig met elk wakker uur te besteden aan het oplossen van de problemen van anderen als het zeker is dat het hen doet glimlachen. In feite vervult niets haar meer dan een ander succesvol te helpen. Omdat de vis zo onbaatzuchtig en vergevingsgezind is, wordt ze te gemakkelijk gemanipuleerd en staat ze open voor misbruik. Normaal gesproken zijn krachtige en beschermende tekens ideaal voor Vissen vrouwen, maar ze komen met een vangst, nooit in de buurt van het relateren met haar op een emotioneel niveau. Een Kreeft-man verandert dat allemaal, en de opluchting dat ze eindelijk begrepen worden is hartverwarmend.

Net als bij de vis wordt het dagelijks leven van de krab bijna volledig bepaald door zijn gevoelens. Beide tekens delen een zeer gevoelig hart dat hen kwetsbaar kan maken voor de meer schurende tekens, zelfs als ze grapjes maken. In zijn kern wil de Kreeft-man zich veilig voelen en het meest veilig, in tegenstelling tot Vissen die voorzichtigheid in de wind gooien. Als zodanig jaagt hij zijn leven lang op deze stabiliteit, een toegewijde partner voor zijn familie. Hij is niet zo onbaatzuchtig als de vis, tenzij het zijn geliefden betreft, waarbij hij alles geeft en uiterst beschermend kan zijn. Helaas staat hij bekend om zijn humeurige buien, en de uitbarstingen die daaruit voortvloeien kunnen te overweldigend zijn voor de gevoelige Vissen-vrouw. Bovenal streven ze er allebei naar om eerlijk, ondersteunend en trouw aan elkaar te zijn in alle opzichten. Hun huidige emotionele toestand is zo allesoverheersend dat liegen sowieso veel te moeilijk zou zijn.

Liefde en relaties

Vissen vrouwen maken en houden relatief gemakkelijk vrienden ondanks hun introverte status. Ze staat bekend als een van de meest toegewijde tekens, maar het probleem ligt vaak bij wat haar ertoe beweegt om vrienden te maken. Ze is meer dan gelukkig om haar dagen door te brengen met dagdromen, maar als iemand in nood naar haar ziel lonkt, komt ze aangerend. Terwijl ze leeft om te helpen, vergis je niet, haar vriendschap is oprecht en ondersteunend. De mannen van de Kreeft zijn in alle opzichten gelijk, maar minder introvert. Als het gaat om het beschermen van zijn vrienden, kan hij de woestheid van een leeuw hebben tegenover alles en iedereen die een bedreiging vormt. Hij bewaakt zijn hart met betrekking tot de liefde zwaar, instinctief bewust van zijn kwetsbaarheden, maar is veel meer ontspannen voor hechte vriendschappen. In tegenstelling tot een Vissen-vrouw wil de Kreeft-man nooit alleen zijn en kan hij uitzonderlijk kleverig zijn in zijn relaties.

Intieme relaties brengen echt het beste van deze twee tekens naar boven en stellen hen in staat om hun romantiek te tonen neigingen. De krab stapelt de barrières op, waardoor elke potentiële geliefde hard moet werken om zijn hart te bereiken, maar de vis is geduldig genoeg om dat te doen.

Samenwerken

Terwijl Vissen-vrouwen vaak leiderschapsposities vermijden, zou je dat niet zeggen als je ziet hoe hun collega's tegen hen opkijken. De vis is er altijd om een helpende hand te bieden en is een bijna onvervangbaar lid van elke werkgroep. Ze kan afgeleid raken als ze alleen gelaten wordt, maar in een team is ze onmisbaar en betrouwbaar. Pas op, want zij kan gemakkelijk afglijden naar overwerkt, onderbetaald en zelfs gemanipuleerd worden door haar bereidheid om alles te doen wat haar gevraagd wordt zonder vragen te stellen. Kreeft-mannen zijn ook harde, teamgerichte werkers. Hij schrikt minder snel terug voor leiderschap, alleen al vanwege de waarde die hij hecht aan zekerheid en stabiliteit. Hij begrijpt het financiële aspect en hoewel hij waarschijnlijk niet zal gaan wilde ambities najagen, zal hij geen kansen laten liggen om het beter te doen. Alleen werken is echter niet zijn ding, want hij is een mensenmens in hart en nieren. Vissenvrouwen en Kreeftenmannen functioneren vrij vlekkeloos samen op de werkvloer zonder voorzienbare problemen.

Het zal niemand verbazen dat de twee emotionele krachtpatsers van de dierenriem het zo uitstekend met elkaar kunnen vinden. Ondanks overeenkomsten zo ver het oog reikt, bestaat er toch een natuurlijk evenwicht omdat geen van beide tekens zich miskend voelt in deze combinatie. Samen dragen ze hun eigen steentje bij en nemen ze het van hun partner over als zich een probleem voordoet. Als je echt geïnteresseerd bent in het leven met niets dan optimisme en een ondersteunende schouder om op te leunen als de tijden moeilijk worden, zou een relatie tussen een Kreeft-man en een Vissen-vrouw precies kunnen zijn wat de dokter heeft besteld. Aan de andere kant, als het idee van het hebben van een andere persoon zo gelijk aan u rond 24/7 beangstigt u, kunt u zeker willen kijken elders. Ongeacht je keuze voor de lange termijn, laat nooit een van beide tekens voor vriendschap aan je voorbijgaan als je ze vindt. Het is een beslissing waar je geen spijt van zult krijgen.

Om meer geheimen te onthullen over de liefdesconnectie tussen de Kreeft man en de Vissen vrouw, neem contact op met een liefdes helderziende bij Keen.com om de antwoorden te krijgen die je verlangen.