Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man stier vrouw verenigbaarheid

kreeft-mannen en Stier-vrouwen hebben het geluk te genieten van een zeer hoge compatibiliteit tussen hen voor vriendschappen en intieme relaties. Elke krab die zijn klauwen in een Stier zet, zal haar ongetwijfeld nooit meer willen laten gaan, omdat zij hem als geen ander teken dan het zijne kan begrijpen en troosten. De toewijding en loyaliteit die deze twee tekens delen zorgen voor een gelukkige relatie en smeden banden die een leven lang kunnen duren. Conflicten zijn gering omdat hun tegengestelde sterke punten zoveel doen om de negatieve eigenschappen die er zijn af te weren. Het is begrijpelijk dat men op zijn hoede is voor dit paar, want zowel de stier als de krab zijn traag om een ander te vertrouwen met hun meest kwetsbare deel - hun hart. Echter, als je bereid bent om het geduld op te brengen en de sprong te wagen, is het onwaarschijnlijk dat je teleurgesteld zult zijn in je keuze. Lees verder om te ontdekken wat jullie bij elkaar brengt en voor welke obstakels je moet oppassen.

Basiscompatibiliteit

Kansloze mannen worden in de eerste plaats beheerst door emotie, en dit beheerst elk aspect van hun leven. Hij draagt zijn hart op zijn mouw en zijn emoties kunnen wild en grillig zijn, wat tot problemen leidt met de meeste andere tekens. In zijn kern verlangt hij het meest naar stabiliteit en zekerheid, omdat hij daar een groot gebrek aan heeft. De Stier vrouw biedt deze broodnodige eigenschappen, want zij behoort tot het meest stabiele en betrouwbare teken van de dierenriem. De emoties van de Kreeft man onthullen al zijn gedachten en zijn als gevolg daarvan altijd een eerlijke indicator van wat er met hem aan de hand is. De Stier vrouw waardeert eerlijkheid hoog in het vaandel en is in alles zeer recht door zee, ziet geen reden om bedrieglijk of oneerlijk te zijn, ook al zal dat sommige gevoelens kwetsen. Zij kan haar woorden verzachten om belediging te voorkomen, maar zij zal zelden liegen. De koppigheid van de stier kan de krab frustreren en ook al lijkt haar bezitterigheid vertederend voor de Kreeft, het is ongezond.

Het geduld van de stier komt de krab zo goed van pas omdat zijn onzekerheden vaak tot besluiteloosheid leiden. Stiervrouwen hebben nooit haast en zijn uiterst tevreden met hun evenwichtige leven van hard werken en ontspannende luxe thuis. Zij is de rots die de onzekerheid van haar Kreeft-man tot een minimum zal terugbrengen. De emotioneel vrije aard van de krab zal de wat op haar hoede zijnde Stier verleiden om zich meer te uiten. De stier wil nooit een last zijn en wil in plaats daarvan altijd de lastdrager zijn en houdt daarom vaak haar emotionele behoeften verborgen en in bedwang. Met dit paar, echter, is zij meer comfortabel met het delen van haar gevoelens als haar partner dat ook de hele tijd doet. Zowel de Stier vrouw als de Kreeft man zijn zeer traditioneel en gericht op het gezin in tegenstelling tot zaken buitenshuis. Met de vastberadenheid van de Stier-vrouw om financieel zeker te zijn en de toewijding van de Kreeft aan zijn geliefden, zijn er weinig betere keuzes voor het gezinsleven.

Krijg een online astrologielezing op Keen om meer te weten te komen over Stier-vrouwen en Kreeft-mannen!

Liefde en relaties

Vriendschap met een Kreeft-man is niet moeilijk te verkrijgen, omdat ze gemakkelijk vriendelijk zijn tegen iedereen die ze ontmoeten - dat dat wil zeggen, totdat ze hem kwetsen. Terwijl hij op zijn hoede is als het op serieuzere relaties aankomt, laat hij al zijn verdediging zakken voor vriendschappen en wordt daardoor vaak gemanipuleerd of misbruikt. Als vriend is hij echt toegewijd en altijd beschikbaar om te helpen en een schouder te bieden om op uit te huilen. Zijn empathie is ongeëvenaard en hij is een van de meest ondersteunende, vriendelijke tekens. De Stier-vrouw heeft, en sluit, vriendschappen die een leven lang meegaan, dankzij haar eindeloze loyaliteit. Ze is niet erg extrovert en, vanwege de lange opbouw die nodig is om haar volledige vertrouwen te winnen, is haar hechte vriendenkring klein. Toch is ze net zo betrouwbaar en behulpzaam voor haar geliefden en vrienden als de krab is. Het beste aan vriendschap met een Stier is dat zij geen andere verwachtingen heeft dan eerlijkheid. Ze beoordeelt haar vrienden niet op verschillende waarden of onverenigbare persoonlijkheden en is meer dan tevreden zolang ze maar eerlijk zijn.

In intieme relaties is het compleet het tegenovergestelde. De stier laat al zijn verdediging zakken en laat zich gemakkelijk kwetsen, terwijl de krab tot in de latere stadia van de relatie barrières opwerpt. Dit is waar het geduld van de Stier-vrouw om de hoek komt kijken, het lange wachten om haar liefde te bewijzen. De stiervrouw is een diehard romanticus, die geniet van een langzame passie die zich opbouwt tot een gepassioneerde, emotionele, seksuele ontmoeting. Ze kan zelden seks hebben puur voor de bevrediging als het een emotionele component mist en, gelukkig voor haar, is een kreeft man net zo. Terwijl De humeurigheid van de Kreeft-man kan wat breuken in een relatie veroorzaken, maar met een partner van de Stier kan hij er zeker van zijn dat er geen wrok zal worden gekoesterd. Beiden geven de voorkeur aan ontspanning thuis in de armen van elkaar, in plaats van feesten of eindeloze sociale bijeenkomsten. Samen vormen ze een sensuele en bevredigende hechte band die niemand kan verbreken.

Samenwerken

Het spreekt voor zich dat Stier-vrouwen de koninginnen van de werkvloer zijn. Ze hechten veel waarde aan financiële zekerheid en weten dat de enige manier om die te bereiken het zweet van hun wenkbrauwen is. Ze concentreren zich op hun taak en stoppen niet voordat die is volbracht. Ze weigeren zich te laten meeslepen in drama's of onnodige ambities die hun positie minder zeker kunnen maken. Kreeftenmannen blinken uit wanneer ze met mensen omgaan, ongeacht het werk dat ze doen. Hun constante verlangen om mensen in nood te helpen leidt te veel af wanneer zij solotaken moeten uitvoeren, maar is fantastisch in groepssituaties. Als ze samenwerken hebben de Kreeft man en de Stier vrouw geen compatibiliteitsproblemen. Geen van beiden is veeleisend of doet moeilijk tegen elkaar of zijn collega's, en het werk wordt altijd afgemaakt.

kreeft-mannen en Stier-vrouwen zijn bijna een match made in heaven. Natuurlijk hebben ze hun ups en downs en zijn ze allebei te bereid om in een relatie te blijven waarin ze slecht worden behandeld, maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen. Als de gelegenheid zich voordoet voor vriendschap of iets meer tussen die twee, dan is dit er een die je misschien niet wilt laten schieten. De kalme, aanhankelijke en traditionele aard van beide tekens betekent dat je moet je geen verrassingen verwachten en weet je precies wat je te wachten staat. Sommige mensen geven de voorkeur aan een spontaan avontuur, maar als je gewoon wilt weten dat je beste vriend of partner er zal zijn als je belt, dan is dit de keuze voor jou Praat met een liefdes- en relatie paragnost voor aanvullende inzichten over Kreeft man en Stier vrouw compatibiliteit.