Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Jupiter in schorpioen zal de waarheid naar boven brengen

Dit artikel is deel 6 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," waarin alles staat wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Jupiter, de "Grotere Weldoener," dient het doel om waarheid aan het licht te brengen, waarbij het een karmische aanleg heeft om principes en gedachten van de samenleving te verschuiven, om de weg vrij te maken voor nieuwe ondernemingen. Venus, de "Lesser Benefic" is in staat om een houding van materialisme en oppervlakkigheid te brengen of liefde die bestaat buiten de grenzen van meer wereldse posities. Venus heerst over Stier en Weegschaal, Jupiter over Boogschutter. In de Tarot is Jupiter de kaart van het Rad van Fortuin,

Jupiter geeft elk teken in de Dierenriem, als het erdoorheen gaat, de mogelijkheid om zijn voornaamste obstakel te overwinnen.Waar Boogschutter individuen naar waarheid zoeken, is Schorpioen bezwaard met mysterie, Jupiter's besluit is om de geheimen van wat dat mysterie werkelijk is, te onthullen. Jupiter is niet zo'n karmische planeet als Saturnus, maar als je Jupiter goed behandelt, zal Jupiter jou goed behandelen.

Krijg een lezing gebaseerd op jouw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Jupiter in Schorpioen Winding Down & Jupiter in Boogschutter

Jupiter is momenteel in Schorpioen en zal dit blijven totdat hij van positie verandert naar Boogschutter op 8 november 2018 om 8:38 AM EST. De positie van Jupiter gedurende deze tijd is nogal gecompliceerd geweest, vooral in de manieren waarop het invloed heeft gehad op gevestigde bedrijven, buitenlandse entiteiten, evenals het verschuiven van het wereldwijde bewustzijn tot het punt dat het moet hebben, om een sterkere positie te bereiken om te zien hoe verschillende verschuivingen in de wereld plaatsvinden. Jupiter in Schorpioen was "de wraak van Schorpioen," waar de #MeToo en #TimesUp bewegingen plaatsvonden onder deze astrologische positie en hun stempel zullen blijven drukken op de samenleving, zelfs als de energie van Jupiter in Schorpioen eenmaal afneemt.

Jupiter in Boogschutter kan worden gezien als "de waarheid van Boogschutter." Op 8 november 2018 om 8:38 uur EST, zal Jupiter naar zijn domicilie gaan, het Dierenriemteken waarover hij heerst, Boogschutter. Dit kan worden gezien als "Boogschutter's waarheid," omdat dit de grotere aspecten van de samenleving zal onthullen die zijn verminderd, wat leidt tot een cursus van actie die zal helpen om deze positie te rectificeren om in overeenstemming te zijn met de wil van het Universum. Voor de komende bijna 13 maanden, terwijl Jupiter in Boogschutter staat, zal dit een houding van openheid creëren als het gaat om gedachten en ideeën die de waarheid bevorderen, waar geldigheid in posities zal worden gezien op manieren die de laatste jaren met de waarheid zouden hebben geworsteld. Jupiter in Boogschutter verhoogt het niveau van empathie in zowel samenlevingen als individuen, en creëert sterke posities voor het streven naar standpunten die rechtvaardig en eerlijk zijn. Deze energie zal aanhouden tot 2 december 2019, waarna Jupiter Steenbok binnengaat, waar verandering en transformatie op handen zijn.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij helpt anderen graag hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Krijg vandaag nog een reading van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.