Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Januari 2019 astrologie: break free, move forward!

2019 begint met een knal! Uranus wordt op 6 januari direct, er vindt een zonsverduistering plaats en elke planeet beweegt zich in directe beweging voort. Na alle retrogrades en vertragingen in 2018 is dit een welkome verandering. Nu zijn we vrij om zonder vertraging vooruit te gaan!

In een oogopslag

Hier zijn enkele van de belangrijkste data en gebeurtenissen van deze maand.

5-6 januari: Uranus wordt direct, en een gedeeltelijke zonsverduistering in Steenbok.

8 januari: Mercurius vierkant Mars. De botsing zorgt voor spanning en mogelijke ruzies.

Januari 13: Jupiter vierkant Neptunus. Deze overgang zou creativiteit, medeleven en spirituele ontwaking kunnen inspireren, maar kan ook mist en onduidelijkheid veroorzaken.

Januari 18: De Zon staat vierkant Uranus. U kunt plotselinge en onvoorspelbare gebeurtenissen verwachten. Wij en de mensen om ons heen zouden een plotselinge breuk of verandering in ons leven kunnen maken.

januari 20: Venus vierkant Neptunus, wat mist en verwarring creëert in relaties en geldzaken.

januari 20-21: supermaans maansverduistering in Leeuw, zon gaat Waterman binnen

januari 21: Mars vierkant Saturnus, en dit kan beperkend en beperkend, boos of frustrerend overkomen.

januari 23:Mercurius vierkant Uranus en onverwachte communicatie is de norm vandaag.

Wat staat er in de sterren voor uw toekomst? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Planeten in beweging

De Zon, Saturnus, Uranus, Mercurius en Mars staan in kardinale tekens: Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok. Kardinale tekens zijn de initiatiefnemers van de dierenriem, en zij zorgen ervoor dat dingen gebeuren.

Mars is aan het eind van oudejaarsavond naar Ram verhuisd, waardoor de energie van het relaxte Vissen is verschoven naar het krachtige vuurteken. Mars heerst over onze actie en ons ego, dus De meesten van ons zullen het nieuwe jaar beginnen met een plan, of we zullen er snel een ontwikkelen omdat Ram het eerste huis van eigenbelangen regeert.

Venus, de planeet van liefde en geld, blijft de eerste week van de maand in Schorpioen, voordat hij naar Boogschutter beweegt, een veranderlijk vuurteken. Venus heeft het grootste deel van haar tijd in Schorpioen/Sagittarius doorgebracht sinds afgelopen september als gevolg van de 2018 (Venus) retrograde, en het zal nog een passage maken door het teken geregeerd door Jupiter deze maand.

Jupiter, de planeet van winst en expansie, is ook in Boogschutter, waar het zich thuis voelt en zeer krachtig is. Boogschutter regeert het negende huis van reizen, onderwijs en wereldbeeld. Het komende jaar zullen we allemaal op de een of andere manier profiteren van deze plaatsing, vooral Boogschutter en alle vuurtekens.

Venus en Jupiter zullen elkaar op 21-22 januari aan de hemel ontmoeten in Boogschutter op de dag van een totale maansverduistering. Boogschutter is een veranderlijk teken, net als Tweelingen, Maagden, en Vissen. Mutabele planeten zijn aan verandering onderhevig. Neptunus is de enige planeet in een waterteken - Vissen. Neptunus voelt zich thuis in dit teken, waar hij tot 2026 zal blijven.

Dus, als we het jaar beginnen, wordt de hemel gedomineerd door kardinale en veranderlijke tekens. We gaan vooruit en onze plannen en energieën zullen aan verandering onderhevig zijn.

Wanneer kardinale en veranderlijke tekens met elkaar botsen, kun je grote veranderingen verwachten. De verandering zal niet altijd even gemakkelijk zijn, maar januari wordt een belangrijke maand in ons persoonlijk leven en in de wereld. De eerste botsing vindt plaats op 8 januari, wanneer Mercurius Mars vierkant maakt. We kunnen spanningen, ruzies en de mogelijkheid van ongelukken verwachten.

Januari 13, Jupiter zal vierkant staan of botsen met Neptunus. Deze transit zal gedurende 2019 aanhouden en gedurende langere perioden duren. Verwacht dat de krachtige energie van deze botsing ten minste twee weken ervoor en erna voelbaar zal zijn. Jupiter-Neptunus Transits kunnen inspireren tot creativiteit, compassie en spiritueel ontwaken, de andere kant van deze energie kan mist, waanvoorstellingen, onduidelijkheid en het gevoel zijn dat dingen beter lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

Geef een lezing op basis van je sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Hoge-energie eclipsen

Eclipsen zijn net wildcards en kunnen goed of slecht lijken, afhankelijk van wat het aspect is in je persoonlijke horoscoop. Een eclips is vaak dramatisch en onthult belangrijke informatie. Een eclips kan nieuws brengen met betrekking tot de grootste gebeurtenissen in het leven, en de energie kan nog maanden of jaren aanwezig zijn. Belangrijke dingen, situaties en zelfs mensen kunnen in en uit je leven worden verduisterd.

Een zonsverduistering lijkt meer op een nieuw begin, en is altijd een nieuwe maan. Een maansverduistering kan nieuws brengen over het einde, en wordt geassocieerd met een volle maan.

De zonsverduistering op de 5ee staat conjunct Saturnus en Pluto. Verantwoordelijkheden zullen op de voorgrond staan, samen met verandering en transformatie, en Steenbok regeert het 10e huis van carrière, prioriteiten en zaken.

Een stellium van vijf planeten zal in Steenbok vallen en oppositie voeren tegen de noordknoop en vierkant Uranus. Veranderingen zullen snel plaatsvinden en kunnen diepgewortelde kwesties uit het verleden naar boven brengen. Het sextiel van de Maan met Neptunus kan creativiteit en compassie inspireren. Het zal degenen die onder kardinale tekens geboren zijn, meer treffen dan anderen. Als Uranus direct wordt, zullen dit een paar belangrijke dagen zijn in ons leven en in de wereld.

De maansverduistering op 20 januari valt op 0 graden van Leeuw en wordt beschouwd als een Supermaan. Een supermaan verschijnt dichter bij de aarde en wordt geassocieerd met grote gebeurtenissen en natuurrampen. Leeuw regeert het 5e huis van liefde, kinderen, vrienden en creativiteit - er zal veel plezier in de lucht hangen!

Op dit moment staan Venus en Jupiter conjunct (samen) op 15 graden van Boogschutter vierkant Neptunus. Dit kan creatief en romantisch zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat Neptunus de planeet van illusie, verwarring en begoocheling is, en veel dingen kunnen onduidelijk lijken of zelfs te mooi om waar te zijn. Laat deze energie passeren voordat u belangrijke beslissingen neemt.

Deze maand zal de toon zetten voor het nieuwe jaar en moge het geluk, geluk en voorspoed brengen. Gelukkig Nieuwjaar, en proost op een geweldige start van 2019!

Over de auteur:

Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.