Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe venus je liefdesleven zal beïnvloeden deze herfst

Dit artikel is deel 4 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," waarin alles wordt uiteengezet wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Venus, de heerser van Weegschaal en Stier, heeft het vermogen om schoonheid in de vergelijking te brengen, in de meest materialistische zin (Venus zal hieronder in meer detail worden besproken). Het is aardse schoonheid waar Venus mee overeenkomt, omdat zij zowel over Weegschaal als Stier heerst. Tijdens het eerste deel van de Zon in Weegschaal zal Venus haar schaduwperiode voortzetten, waarin ze nog aan de hemel lijkt te staan (een schaduwperiode is een positie die een planeet inneemt voordat ze aan een retrograde/directe periode begint). Venus speelt in het voordeel van de meer financieel gedreven zaken van de Stier, vooral als het gaat om succes in het bedrijfsleven en kan, vaak, liefde creëren die wordt gevoeld in meer oppervlakkige hoedanigheden.

In de Tarot wordt Venus vertegenwoordigd door de Keizerin kaart, die zorgt voor het evenwicht met de Keizer. De Keizerin Deze astroloog houdt zowel maatstaven aan voor aardse schoonheid en oppervlakkigheid, maar begrijpt ook het belang van de aard van de liefde, die in staat is om de grotere mate van openheid te creëren die anders door Mars en Saturnus kan worden gedwarsboomd.

Geef een lezing op basis van jouw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Venus in Schorpioen

Venus staat in Schorpioen! In deze stand is het niet verstandig om definitieve beslissingen te nemen als het gaat om relaties, en is het ook zo dat begrijpen wat we willen, voordat we beslissingen nemen, kan leiden tot spijt, als beslissingen te overhaast worden genomen. In de Tarot is Venus in Schorpioen de zeven van bekers, die aan de oppervlakte een duidelijk begrip kan scheppen van wat we willen, totdat we ons realiseren dat we voorzichtig hadden moeten zijn voor wat we wensten. Dit kan leiden tot snelle beslissingen om dat wat we werkelijk willen tegen te houden, omdat we niet inzien dat het niet alleen is wat we willen, het is ook wat we nodig hebben. Als we in deze tijd op een meer uiterlijke manier naar iets reiken, is de duurzaamheid ervan verre van gegarandeerd, omdat het zo is dat we het, zo snel als we er naar reikten, minachtend door de kamer gooien. Stier-individuen zullen in deze tijd een meer uitdagende capaciteit vinden om het pad van de liefde te begrijpen, want evenals Schorpioenen, waarvan er vele met elkaar verweven zullen zijn.

Venus in Schorpioen in Retrograde

Op 5 oktober 2018 om 15:04 PM EST, zal Venus in haar retrograde positie door Schorpioen bewegen, waar het zal lijken alsof ze achteruit beweegt aan de hemel. Dit is het moment waarop het gemakkelijker zal zijn om deze definitieve beslissingen te nemen, omdat de retrograde beweging van Venus een minder oppervlakkige aanleg zal creëren, waardoor een meer tastbare positie ontstaat die ons zal helpen om het grotere mechanisme te begrijpen voor wat we wel nodig hebben. Deze positie is in staat om een grotere mate van pracht te creëren, als het gaat om hoe we in staat zijn om duidelijker te zien dat wat we willen verkrijgen. Dit is een prachtige tijd voor de zonnetekens Stier en Schorpioen, vooral voor degenen die romantisch met elkaar omgaan.

Venus in Weegschaal retrograde

Op 31 oktober 2018 om 3:46 PM EST, zal Venus de Weegschaal binnengaan en haar retrograde benadering voortzetten tot 16 november 2018. Gedurende deze tijd kan Venus, als de heersende planeet van Weegschaal, een meer oppervlakkige houding creëren als het gaat om liefde, in tegenstelling tot de positie die oppervlakkigheid ontkent als Venus door Schorpioen gaat in haar retrograde. Dit zal, nogmaals, een tijd zijn waarin beslissingen niet zullen willen worden overhaast gemaakt, vooral in termen van oppervlakkigheid, omdat dit in staat is om een snelle snap naar verveling te creëren, waardoor uitdagingen als het gaat om de liefde. Onder normale omstandigheden, wanneer Venus beweegt door Weegschaal, dit is alles over de emotie van de liefde, die de aard van de oppervlakkigheid weg stript, maar dit kan blijken te zijn des te moeilijker wanneer de retrograde optreedt. Dates opgepikt op het Halloween-feest, hoewel kan leuk en charmant lijken in kostuum, kan worden geopenbaard als net het tegenovergestelde, vooral wanneer de zon opkomt de volgende dag.

Wat staat er in de sterren voor uw toekomst? Ontvang vandaag nog een astrologische lezing!

Venus in Weegschaal Direct

Op 16 november 2018 om 6:51 uur EST, zal Venus direct door Weegschaal bewegen en zo de meer normale omstandigheden voor deze positie creëren die ik hierboven heb genoemd. Dit is de spreekwoordelijke zonsopgang die de waarheid onthult over de fictieve datum van Halloween, maar alle gekheid op een stokje, dit is iets dat absoluut vermeden moet worden, vanwege de pijn die het zal kunnen veroorzaken, en de hete en koude posities die zullen kunnen ontstaan, zodra Venus terugkeert naar Schorpioen.

Venus in Schorpioen Direct (Take-Two)

Venus zal op 2 december 2018 om 12:54 uur weer naar Schorpioen gaan. PM EST. Het zal door Schorpioen bewegen tot 7 januari 2019 om 7:17 AM EST, op welk punt het Boogschutter zal binnengaan (waar ik over zal schrijven in mijn volgende driemaandelijkse astrologische artikel). Gedurende deze tijd zal de gedumpte Halloween date opnieuw worden begeerd, vanwege de meer oppervlakkige status die dit kan creëren, dus wees voorzichtig, om je hart niet te breken en om te voorkomen dat iemand anders zijn hart breekt.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen gemeenschap. Hij heeft professionele readings gedaan sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij helpt anderen graag hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Krijg vandaag nog een reading van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.