Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe te ontstressen volgens uw astrologisch teken

Van familie tot financiën en alles daartussenin, er zijn genoeg redenen om je gestrest te voelen in het leven is normaal laat staan in onzekere tijden. Uit een onderzoek blijkt dat meer dan 80 procent van de Amerikanen de toekomst van de natie als een belangrijke bron van stress ziet. Dit omvat iemands toekomst als gevolg van baanverlies, ziekte, en nog veel meer. Je kunt jezelf vertellen dat je het "dag voor dag" moet aanpakken, maar stress kan zich uiten in ernstige lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Hoewel u niets kunt veranderen aan wat er in de wereld gebeurt, kunt u wel leren hoe u kunt ontstressen.

Destressen betekent dat u de tijd moet nemen om tot rust te komen na (of in sommige gevallen tijdens) een periode van druk. Natuurlijk ontstresst iedereen op zijn eigen manier, dus wat voor u werkt, werkt misschien niet voor iemand anders. Daarom hebben we deze handige gids samengesteld om je te helpen dit cruciale onderdeel van zelfzorg te implementeren op basis van je astrologische teken. Onthoud dat het belangrijk is om de tijd te nemen om de negatieve energie los te laten die je ervan weerhoudt om de beste (en gezondste) versie van jezelf te zijn.

Ram

Energiek, actief en onafhankelijk. Rammen hebben de neiging om gestrest te raken omdat ze te veel van zichzelf vragen. Met de voeten omhoog op een stoel gaan zitten, helpt ze niet om te ontspannen.

ontstressen Plan: Kom in beweging! Lichaamsbeweging is een van de beste manieren waarop een Ram stress kan ontmoedigen, of dat nu betekent dat je jezelf uitdaagt voor een pittige HITT-workout of dat je gaat wandelen in een weelderige, natuurlijke omgeving.

Stier

Stieren hunkeren naar structuur en routine, en daarom kan onverwachte stress hen in een neerwaartse spiraal brengen. Het is belangrijk voor een Stier om te ontstressen door in harmonie te blijven met zijn zintuigen, wat een Stier weer helpt om de controle te behouden.

ontstressplan:Naast activiteiten en hobby's die ze leuk vinden, is iets gezonds in elkaar flansen een geweldige manier om een stier te helpen zijn stress - en taille - in toom te houden, want dit is een teken dat in stressvolle tijden de neiging heeft te veel te eten. Dit kan bijvoorbeeld door een nieuw gezond recept uit te proberen, de maaltijd voor te bereiden, of een restaurant te zoeken om een gezonde hap te krijgen terwijl je je ontspant.

Tweelingen:

De tweeling is de ultieme communicator, dus als informatie onduidelijk is, hebben ze de neiging om gestrest te raken. Het zijn ook nieuwsgierige individuen die niet graag vastzitten in dezelfde routine.

Stressvrij plan: Hoewel het moeilijk kan zijn om concrete antwoorden te krijgen op veel van de dingen die vandaag de dag in de wereld gebeuren, kan het ontcijferen van feiten boven fictie een Tweeling op zijn gemak stellen - toch is het belangrijk om overconsumptie van informatie te vermijden als ze niet voortdurend gestresst. Het internet en de televisie verruilen voor een dagje uit of een nieuwe workout kan een Tweelingen helpen ontstressen.

kreeft

Emotioneel, gevoelig en kwetsbaar raakt een Kreeft gemakkelijk gestrest als hij zich niet veilig en geborgen voelt. Helaas kan dit leiden tot ongemakkelijke spijsverteringsproblemen.

ont-stressen: Als stress de overhand neemt, kan een Kreeft zich het beste schuilhouden, dat wil zeggen een rustig plekje opzoeken en de stress alleen uitzitten door te mediteren, de tijd te nemen om te leren hoe je een nieuwe (en spijsverteringsvriendelijke) maaltijd bereidt, of een hobby op te pakken die in de vergetelheid was geraakt. Aan de andere kant vinden sommige Kreeften troost in vrijwilligerswerk, het helpen van dieren of mensen in nood, of gewoon tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Leeuw

Gulle, sociale en extraverte leeuwen zijn de ultieme sociale vlinders, dus als ze zich geïsoleerd voelen, raken ze gestrest en angstig.

De-stressplan: De beste manier voor een Leeuw om te ontstressen is door plezier te maken met vrienden en familie. In het midden van een pandemie kan dit natuurlijk moeilijker te verwezenlijken zijn, dus moet het op een veilige, slimme en sociaal afstandelijke manier gebeuren - bewaar de grote feesten voor een andere keer. Natuurlijk zijn virtuele bijeenkomsten een andere mogelijkheid om met dierbaren in contact te komen. Wees creatief door een cocktailuurtje te organiseren of spelletjesavond.

Maagd

Een perfectionist in elke zin van het woord, het is geen wonder dat Maagden gestrest raken als er iets gebeurt waar ze geen controle over hebben. Het goede nieuws is dat ze hun praktische en analytische vaardigheden in hun voordeel kunnen gebruiken als ze onder stress komen te staan.

De-stressplan:Maagden zouden moeten kiezen voor activiteiten die hen laten nadenken en focussen, zoals kruiswoordpuzzels, het ordenen van een kast, yoga, een thuisproject - eigenlijk elke leuke activiteit die een Maagd helpt zich te concentreren op de taak bij de hand in plaats van een stressvolle situatie.

Weegschaal

Degenen die onder het teken van de Weegschaal zijn geboren, zijn sociale wezens, dus ze kunnen er niet tegen als hun werk/privé-balans wordt verstoord. Het zijn ook zeer intellectuele individuen die weten hoe ze met uitdagende situaties moeten omgaan als het moeilijk wordt.

ontstressingsplan: Net als bij de Leeuw moet je in deze tijden voorzichtig zijn met sociale contacten. Weegschalen kunnen er ook voor kiezen om hun intellect te gebruiken om te ontstressen door een goed boek te lezen of een documentaire te bekijken - zelfs een romantische film, want dit is een extreem amoureus teken.

Schorpioen

Schorpioenen zijn meer een privéteken en ze hebben de neiging hun gevoelens voor zichzelf te houden. Hun gevoeligheid en mysterieuze aard kunnen leiden tot een emotioneel onevenwicht met gevoelens van stress en angst, en zelfs woede.

De-stressplan:Schorpioenen mogen dan wel een privéteken zijn, maar ze houden er wel van om het er tussen de lakens heet aan toe te laten gaan - maar dan wel op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Als sexy time er niet in zit, kan een Schorpioen ook ontspannen door alleen naar zijn favoriete muziek te luisteren, een warm bubbelbad te nemen, te mediteren - alles kan.

Zagtman

Een Boogschutter kan rusteloos zijn, maar dat is geen slechte eigenschap. Dit betekent dat ze een overvloed aan energie hebben en de neiging hebben impulsief te zijn. Ze hebben ook de neiging een beetje filosofisch te zijn, wat in hun voordeel kan werken als ze gestrest zijn.

De-stress-plan: Boogschutters zijn doelgericht, dus ze zouden moeten proberen dagboeken bij te houden als ze gestrest zijn. Inspiratie zoeken in boeken, citaten, collega's en andere gelijkgestemde personen kan een Boogschutter ook helpen om positief te blijven denken.

Kapril

De stoere berggeit is een van de hardst werkende en ambitieuze tekens in de dierenriem, dus als ze de zaken niet onder controle hebben, raken ze volledig gestrest. Hoewel materiële winst belangrijk is, moet de geit ook een beetje vrije tijd inplannen.

Stressvrij plan: De beste manier voor een Steenbok om weer op het juiste spoor te komen als hij gestrest is, is een plan te maken - zelfs voordat stress in beeld komt. Preventieve maatregelen Zoals het maken van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse plannen, het in kaart brengen van lange termijn doelen, en zelfs bullet journaling. Op een meer ontspannen niveau kunnen eenvoudige klusjes, boodschappen en lichaamsbeweging een Cap helpen te ontstressen.

Waterman

Degenen die onder het teken Waterman vallen, hebben een breed scala aan aangeboren gaven, waaronder intelligentie, creativiteit en een artistieke aard. Ze genieten ook van alles wat intellectueel stimulerend is, dus alles wat alledaags is, kan een Waterman angstig maken.

Stressverlagend plan: Activiteiten waarbij je met je handen werkt, kunnen een Waterman tot rust brengen. Dit kan schilderen zijn, koken (Food art misschien?), tuinieren, schetsen, dagboeken schrijven, of een andere activiteit die hun creatieve en artistieke kant aanspreekt. Het maken van een visiebord (of zelfs een Pinterest bord) kan Watermannen helpen het gevoel te krijgen dat ze meer grip hebben op de toekomst, ondanks onzekere tijden.

Vissen

Vissen zijn intuïtief, fantasierijk en artistiek, maar dit maakt hen ook kwetsbaar om soms een beetje overgevoelig te zijn. Hun fantasie de vrije loop laten is vaak een ontsnappingsmechanisme voor stress.

De-stressplan: De beste manier voor een Vissen om te ontstressen is door zich bezig te houden met activiteiten waarbij hun geest de vrije loop kan gaan. Dit kan bijvoorbeeld meditatie zijn, een dagboek schrijven of tijd doorbrengen in de natuur. waar hoorbare geluiden zijn zoals tjilpende vogels of stromend water. Het doel is om contact te kunnen maken met hun intuïtie.