Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe november mercury retrograde zal invloed hebben op uw teken

Mercurius retrogradeert dit jaar nog een laatste keer, van 16 november - 6 december. Elk jaar gaat Mercurius 3 of 4 keer retrograde in een bepaald element, dit jaar is dat Vuur. Mercurius draait stationair retrograde op 13 graden van Boogschutter op 16 november, om 20:33 PM, EST. Dat is ook dezelfde dag dat de retrograde Venus direct wordt!

Venus wordt direct op 25 graden Weegschaal in de vroege ochtenduren (EST) van 16 november, en we kunnen een opwelling voelen om verder te gaan, maar tegen de avond, als Mercurius zijn koers wijzigt, moeten we in gedachten houden dat terwijl de planeet van liefde, schoonheid, geld en waarden direct is, we voorzichtig moeten zijn bij het beginnen van nieuwe ondernemingen en het maken van een nieuwe start met een retrograde Mercurius.

Het teken Boogschutter wordt geregeerd door Jupiter, de planeet van expansie en winst, en regeert ook het negende huis van onderwijs, rechtbanken, reizen en wereldbeeld, dus dit zijn de gebieden die over het algemeen zullen worden beïnvloed. Jupiter regeert ook over artsen, advocaten en buitenlanders, en het collectief kan in deze periode meer dan gewoonlijk aandacht besteden aan politiek.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Laat u vandaag astrologisch lezen!

Wat kunt u verwachten van Mercurius retrograde

Retrograde Mercurius maakt deel uit van de natuurlijke cyclus van het leven, en het is tijd om opnieuw te doen, opnieuw te overdenken en te vernieuwen waar we al mee bezig zijn, in plaats van aan nieuwe ondernemingen te beginnen. Het is tijd om te vertragen, te corrigeren zaken bij de hand, opnieuw te doen, opnieuw toegang en opnieuw na te denken waar we naartoe gaan en waarom. Mercurius is de planeet van reizen, communicatie, jonge mensen en huisdieren.

Dit is niet het moment om elektronica of grote aankopen te doen, nieuwe projecten te starten, te trouwen of te verloven, of een nieuw bedrijf te beginnen. Het is niet het ideale moment om aan een nieuwe baan te beginnen, maar ik zeg tegen klanten als je een baan nodig hebt en een aanbod krijgt, sla het dan niet af. Dat gezegd hebbende, er kunnen veel dingen gebeuren. De baan kan anders zijn dan je dacht, er kunnen vertragingen optreden, of op zijn minst zal het waarschijnlijk niet de laatste baan zijn die je ooit zult hebben.

Retrograde Mercurius is een wild card. Omdat Mercurius over de geest heerst, kunnen we moeite hebben om ons te concentreren, vergeetachtig worden, of we kunnen dit via andere mensen ervaren.

Apparatuur en machines hebben de neiging om op dit punt stuk te gaan. Het kan uw auto zijn, uw wasmachine, computer of koffiepot. Hopelijk zal geen van deze dingen gebeuren, maar dit is een van de redenen waarom retrograde Mercurius kreunen ontlokt wanneer genoemd.

Retrograde Mercurius heeft de neiging om ons terug te nemen naar het verleden op verschillende manieren. Dit kan onder meer mensen, bezittingen, en het verleden projecten kunnen worden herzien.

De stationaire retrograde periode is waar we beginnen met een grote verschuiving in Mercurius energie merken, dingen veranderen en voor een paar dagen kan lijken te gaan haywire. Vergaderingen worden geannuleerd, telefoontjes worden niet beantwoord en er treden vertragingen op.

Maar, als onderdeel van de natuurlijke cyclus, wordt er ook nieuwe informatie blootgelegd die nodig is. Tijdens een retrograde Mercurius komen we vaak informatie te weten die we nodig hebben om in de toekomst vooruitgang te boeken. Retrograde Mercurius brengt informatie aan het licht die we nodig hebben en waarvan we ons vóór de retrograde misschien niet bewust zijn geweest.

De fasen van Mercurius retrograde

Retrograde Mercurius is een proces. De schaduwperiode van de retrograde waar dingen beginnen te veranderen op een subtiele manier begon op 29 oktober. De stationaire retrograde periode waarin de energie duidelijk verschuift vindt plaats van 16 - 20 november. Daarna gaat Mercurius door een periode van schijnbare achterwaartse beweging (het beweegt niet echt achteruit) tot 6 december, wanneer het officieel direct wordt - dit wordt de stationaire directe periode genoemd, die duurt tot 9 december. Dan is er nog een schaduwperiode als alle dingen rechtzetten die zal duren tot 25 december.

Tijdens deze retrograde zullen we mentaal reizen door twee werelden als Mercurius zal bewegen door twee tekens. Het blijft in Boogschutter tot 2 december, dan beweegt het terug naar Schorpioen. Schorpioen regeert het 8e huis van geld, seks, en verandering en transformatie. Schorpioen is dieper en intenser dan Boogschutter en wordt beheerst door Mars en Pluto, die hardere, meer kwaadaardige planeten zijn. Het denken zal zwaarder zijn. Mercurius wordt direct in Schorpioen en zal in dit teken blijven tot 12 december, wanneer het weer Sagittarius binnengaat voor de rest van het jaar.

2018 is een jaar van intense retrogrades geweest. Zowel Mars als Venus waren dit jaar retrograde, samen met 6 andere planeten, en er zijn veel vertragingen geweest.

Het goede nieuws is dat dit de laatste retrograde van het jaar is, en we gaan met volle kracht vooruit naar 2019. Vanaf 6 januari 2019 zijn alle planeten direct, en gaan we ongehinderd het nieuwe jaar in.

Krijg een lezing op basis van je sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Mercury Retrograde and Your Sign

Kijk hieronder om te zien welk huis Mercurius doorkruist in jouw horoscoop. Gebruik uw ascendant als u die kent en zo niet uw zonneteken.

Ram - 9e huis van reizen, onderwijs en wereldbeeld naar 8e huis van geld, andermans geld, seks.

Stier - 8e huis van geld, gezamenlijke financiën, seks naar 7e huis van partners/huwelijk.

Tweelingen - 7e huis van huwelijk/partners naar 6e huis van werk/gezondheid

kreeft - 6e huis van werk/gezondheid naar 5e huis van liefde, vrienden, kinderen.

Leeuw - 5e huis van kinderen, vrienden, liefde naar 4e huis van huis, stichting, familie.

Maagd - 4e huis van stichting, huis en familie naar 3e huis van naaste familie, reizen, buren.

Weegschaal - 3e huis van naaste familie, buren, collega's, reizen naar 2e huis van geld/inkomsten.

Schorpioen - 2e huis van geld naar 1e huis van zelf, persoonlijke belangen.

Zagschutter - 1e huis van zelf en eigenbelangen naar 12e huis van ziekenhuizen/afsluitingen, verborgen zaken, onderbewustzijn.

Kapril - 12e huis van afzondering, verborgen zaken, het onderbewustzijn naar 11e huis van vrienden, hoop en wensen.

Waterman - 11e huis van vrienden, hoop en wensen naar 10e huis van zaken en carrière.

Vissen- 10e huis van carrière en prioriteiten naar 9e huis van reizen, onderwijs.

Over de auteur: Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie gedurende de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.