Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Uw geboortehoroscoop en uw innerlijke zelf

Veel juwelierszaken hebben campagnes om klanten te lokken, vooral mannen die hun vriendin de vraag willen stellen. De klassieke diamanten solitaire ring is van oudsher de verlovingsring bij uitstek.

Denk eens aan wat een diamanten ring voorstelt. Wanneer een edelsteen wordt gevonden, begint hij verre van perfect. Vervolgens wordt hij door een meesterjuwelier gefacetteerd, geslepen en tot leven gewekt. Dan wordt hij verkocht in een juwelierszaak, gewaardeerd om zijn slijpsel, kleur, helderheid en karaatgewicht. Sommige stenen hebben meer insluitsels dan andere, maar de juiste slijpvorm en zetting kunnen het beste in een bepaalde steen naar boven halen.

Polishing Your Inner Diamond

Elk van ons is als een "ruwe diamant" wanneer we op de planeet Aarde aankomen. We zijn geboren uit menselijke ouders en moeten de kneepjes van het vak leren als we ouder worden. Nederigheid is beter voor ons dan trots. Naarmate het leven vordert, worden wij bekritiseerd door de diamantslijpers van het leven, en ook door de uiteindelijke koper van de ring.

Uitleg over uw geboortehoroscoop

Ik gebruik graag deze analogie met edelstenen om het concept van de geboortehoroscoop in de astrologie te illustreren. Ieder van ons is geboren op een specifiek moment in de tijd. Het tijdstip waarop we geboren zijn wordt weerspiegeld in onze geboortehoroscoop. Een astrologische geboortehoroscoop wordt gebruikt om onze belangrijkste kenmerken en persoonlijkheidskenmerken te beschrijven.

Sommigen van ons zijn gezegend met harmonieuzere aspecten in onze horoscoop, zoals driehoek (120graden) of sextiel (60 graden). Anderen hebben moeilijkere aspecten, zoals vierkanten (90 graden) of opposities (180 graden).

Een persoon met gemakkelijkere aspekten komt niet noodzakelijkerwijs verder in het leven dan een persoon met moeilijkere aspekten. Het hangt allemaal af van de collectieve wijsheid, de energietrilling en de zelfliefde die iemand in de loop der tijd heeft gecultiveerd. Iemand met veel makkelijke aspecten kan zelfgenoegzaam worden, terwijl iemand met moeilijke aspecten gewend is hard te werken.

Practice Self-Love

Wanneer moeilijke aspecten overwonnen zijn, zal je diamant eindelijk verkoopt! Degenen die eerder in het leven zijn tegengehouden, kunnen door zelfliefde en reflectie het potentieel van goede dingen aangrijpen.

Als uw "diamant" in uw geboortehoroscoop in het bijzonder is opgenomen met moeilijke astrologische aspecten, zult u misschien meer moeite moeten doen voor zelfliefde. Maar u kunt een groter publiek aanspreken met een "slijpsel" ter compensatie van de ontberingen in het leven waarmee u al vroeg te maken kreeg. Je kunt de gewone rondgeslepen "foutloze" stenen overtreffen, en meer kopers aanspreken!

Een goede oefening is om je innerlijke diamant te polijsten wanneer je liefdesleven op een laag pitje staat. Zelfzorgactiviteiten zoals lichaamsbeweging, meditatie, ontspanning en yoga zijn prachtige manieren om in contact te komen met uw serene wezen. Blijf erop vertrouwen dat je altijd geliefd bent, zelfs als je geen relatie hebt.

Blijf gepolijst en laat je innerlijke licht schijnen!

Over de auteur:

Esther is al vijf jaar professioneel paranormaal begaafd. Ze ontmoette haar mentor in 2013, die haar bestaande astrologie kennis, samen met het onderwijzen van de Tarot, en getransformeerd haar in de psychische ze vandaag is! Esther heeft meer dan twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg, waarvan meer dan de helft in de geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie. Haar gecombineerde ervaring van paranormale lezingen en psychiatrie maken haar de perfecte adviseur om u te begeleiden met haar intuïtie.