Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De herfst equinox en zon in weegschaal

Dit artikel is deel 1 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," die alles schetst wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

De Zon in Weegschaal &; de Herfst Equinox

Op zaterdag 22 september 2019 om 9:54 PM EST, met de Zon in Weegschaal, zal de Herfst Equinox beginnen. In de astrologie is dit een indicatie voor de posities die we voor onszelf creëren om de vruchten te oogsten van zaden die maanden geleden, tijdens de Lente-equinox, zijn geplant. Dit is het begin van de herfst, wanneer de nachten langer worden, en maakt de weg vrij voor persoonlijke bezinning, evenwicht en rust die voortkomt uit het inzicht in onze initiatieven die tot volle bloei hebben kunnen komen. Wanneer deze initiatieven niet zijn bereikt op de manier die we nodig hebben, kan het nemen van een stap terug om te begrijpen wat we moeten doen om deze positie te verzadigen, ons helpen een sterkere koers uit te zetten voor het einde van het jaar. Voor sommigen kunnen de kortere dagen van de herfst een beter initiatief opleveren voor het uitvoeren van doelen en het opnieuw instellen van het bord voor onszelf om de grotere

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Laat u vandaag astrologisch lezen!

De baan van de zon door Weegschaal is een magnetische tijd in de dierenriem, omdat het een houding van evenwicht creëert en een begrip voor polariteit in energie tussen mensen, concepten, ideeën, gedachten, suggesties, enz. In de Tarot is de Gerechtigheidskaart de positie van Weegschaal, niet alleen vanwege het evenwicht, maar vanwege de noodzakelijke positie in de hiërarchieën van de mensheid die aanwezig zijn sinds het begin van het menselijk bestaan. Zoals velen van u weten, is de tarot een picturale voorstelling van deze hiërarchieën, en toont de posities van het leven die in staat zijn om de grotere invloed op ons leven te hebben. Waar recente invloeden uit het verleden over Weegschaal hebben gediend om deze positie in de hiërarchie te decimeren, zal dit Weegschaal seizoen ijverig werken om deze posities recht te zetten, als gevolg van Venus' Retrograde in Schorpioen, Mars in Waterman, en Jupiter in Schorpioen (die ik vaak heb aangeduid als de wraak van Schorpioen). Dit zal een grote duw voor de #TimesUp en #MeToo bewegingen, voordat ze besluiten om een volledige sprong te maken in het bewustzijn van de samenleving, met repercussies van deze posities die zal worden gevoeld voor de komende jaren.

Weegschaal heeft de neiging om een positieve tijd voor lucht-en vuurtekens, vooral voor Ram, Leeuw, Weegschaal, en Tweelingen zijn. Voor Boogschutter- en Waterman-individuen kan dit leiden tot een verlangen naar die onmiddellijke bevrediging willen, vooral met de positie van Boogschutter voor het zoeken naar waarheid en de positie van Waterman voor het opmerken van oneerlijkheid, beide in termen van wat wordt opgemerkt in het kader van wat rechtvaardigheid is. Met enkele van de grotere verschuivingen die zich voordoen in wat rechtvaardigheid is, kunnen complicaties worden gevoeld. Begrijpen dat de samenleving buigt in de richting van rechtvaardigheid kan enige schijn van hoop geven, in termen van hoe dit kan worden overwonnen. Individuen met Stier als zonneteken kunnen een gebrek aan geaardheid voelen als de bladeren vallen, als er niet de juiste maatregelen zijn genomen om een meer geaarde positie te creëren. Steenbok en Maagd hebben echter de neiging om het goed te doen in de herfst- en wintermaanden, vooral wanneer ze allebei de dingen kunnen doen waar ze het meest van genieten.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij helpt anderen graag hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Krijg vandaag nog een reading van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.