Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Februari 2019 astrologie: jouw liefdesvoorspelling

De maand van de liefde is aangebroken! Hoe zullen de planetaire transits van februari uw liefdesleven beïnvloeden? Lees verder om erachter te komen!

In vogelvlucht

Hier volgen enkele van de belangrijkste data en gebeurtenissen van deze maand.

Februari 1 - Mars vierkant Pluto. Dit is een moeilijke transit die woede, frustratie en verandering in de hand werkt. Het zal een sfeer van stress en dwangmatigheid creëren. Mensen zullen geneigd zijn om in machtsstrijd of ruzies verwikkeld te raken. Het zal gemakkelijk zijn om obsessief te worden over een idee of gedachte.

2 februari - Venus driehoek Uranus. Positief voor liefde, romantiek, sociale activiteiten en in sommige gevallen financiën.

Februari 4 - Nieuwe Maan op 15 graden Waterman. Bepaal uw intenties.

7 februari - de Zon sextileert Venus. Dit is expansief en positief. Geweldig voor gesprekken, schrijven of verkoopgesprekken.

Februari 13 - Mars conjunct Uranus. Deze transit is vatbaar voor ruzies, onverwachte gebeurtenissen, ongelukken en veranderlijkheid. Voorzichtigheid is geboden op deze gebieden.

17 februari - Venus sextileert Neptunus. Creativiteit, intuïtie, schoonheid en medeleven is het thema vandaag.

Februari 18 - de Zon sextileert Uranus. Dit is positief en zet aan tot nieuwe ideeën en projecten. Venus conjunct Saturnus kan een positieve transit voor zakelijke ondernemingen, en kan ons verbinden met dingen uit het verleden. Het kan ook eenzaam en depressief lijken en sommigen zullen zich niet gewaardeerd en niet geliefd voelen. Sommige relaties zouden kunnen eindigen.

Februari 18 - de Zon gaat Vissen binnen

Februari 19 - de volle maan (Supermaan) valt in op 0 graden Maagd. Met Mercurius conjunct Neptunus kunnen dingen verward en onduidelijk zijn.

Februari 22 - Mercurius vierkant Jupiter. Over het algemeen positief, maar dingen kunnen buiten proporties worden opgeblazen. Venus conjunct Pluto heeft te maken met geld of liefde, wat obsessief of intens kan worden.

Februari 23 - Mercurius conjunct Pluto. Goed om een situatie tot op de bodem uit te zoeken.

Alle planeten blijven in februari in directe beweging, wat betekent dat onze plannen doorgaan en we relatief ongehinderd vooruitgang kunnen boeken. Het komt zelden voor dat we twee maanden lang geen retrogrades hebben, dus profiteer optimaal van deze tijd, want we zullen dit jaar geen maand meer hebben waarin alle planeten direct staan.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Get Ready for Mercury Retrograde

De eerste planeet die dit jaar retrograde gaat, is Mercurius op 5 maart. De schaduwperiode van de retrograde is wanneer de energie subtiel begint te verschuiven en deze begint op 19 februari. Belangrijke zaken afhandelen voor het einde van de maand als u kunt, anders kunnen projecten worden vertraagd, gewijzigd of geannuleerd, zoals de aard van een retrograde Mercurius dicteert.

Laatste maand van Uranus is in Ram

In februari naderen we het einde van onze 7-jarige cyclus van Uranus in Ram. Op 6 maart gaat Uranus naar Stier, waar hij de komende zeven jaar zal doorbrengen

Tijdens de maand februari staat Uranus in de laatste graad, of de 29e graad van Ram. Dit wordt beschouwd als de Anaretische graad en vaak als crisis georiënteerd.

Uranus in Stier wordt geregeerd door Venus, een van de financiële planeten die regeert over het tweede huis van geld, en het heeft ook te maken met onze waarden die zowel persoonlijk als mondiaal meer gedefinieerd zullen worden, samen met de mondiale financiën.

Het is alsof we ons op dit moment tussen twee werelden bevinden - het einde van het tijdperk van eigenbelang en de voorbode van een nieuwe periode waarin we ons uiteindelijk op vele manieren anders zullen gaan richten, zowel persoonlijk als collectief.

Krijg een reading op basis van uw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Voorspelling voor de liefde in februari

3 februari gaat Venus Steenbok binnen, het teken van praktische zaken en verantwoordelijkheid, geregeerd door Saturnus. Venus heerst over waarden langs Venus heerst over liefde en plezier en Saturnus over hard werken, discipline, ernst en uitvoerbaarheid. Dit kan een moeilijkere plaatsing zijn voor Venus, maar het dient een doel.

Het kan voor sommigen moeilijker worden om gevoelens te uiten met Venus in het teken van Saturnus. In plaats van ons te richten op passie en frivoliteit kunnen we ons richten op de dagelijkse activiteiten die het leven vormen of wat twee mensen nodig hebben om samen een leven te beginnen of te hebben, of zelfs om elkaar goed genoeg te leren kennen om een ander niveau van verbintenis te overwegen. Praktisch is nu in de mode!

In plaats van gefocust te zijn op een luchtige romance, kan je partner (of jijzelf) gefocust zijn op de aanbetaling om in de toekomst een huis te kopen. Of de noodzaak om overuren te maken om een spaarrekening op te bouwen. Venus in Steenbok is meer geïnteresseerd in een solide relatie die de tand des tijds kan doorstaan. Venus in dit teken zal het beste werken voor de aardetekens die zich er meer bij op hun gemak zullen voelen.

Venus en Mars zijn de dagelijkse significatoren van ons liefdesleven. Mars komt op 14 februari in het teken Stier. Mars heerst over mannen en onze daden. In Stier is Mars verenigbaar met alle aardetekens en Venus in Steenbok.

Met Venus in Steenbok en Mars in Stier, zou februari een goede maand moeten zijn voor de liefde of het ontmoeten van iemand van betekenis, vooral voor degenen die geboren zijn onder de tekens Steenbok, Maagd of Stier.

Onze acties en energie zullen veranderen

Acties en energie zullen veranderen als Mars Stier binnenkomt.

In Stier is Mars meer ontspannen, bedachtzaam en beweegt hij langzamer. Omdat Mars een vast teken is, benaderen we de dingen voorzichtiger, maar als we eenmaal op een koers zitten, kunnen we daar weinig aan veranderen.

Stier wordt geregeerd door Venus (liefde/geld) en in deze tijd kunnen we ons aangetrokken voelen tot mooie dingen of, zoals ze zeggen, de fijnere dingen des levens. Dit kan een zelfingenomen Mars-plaatsing zijn en sommige mensen kunnen soms koppig overkomen. Langzaam en gestaag wint de race met Mars in Stier. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit.

De planeet van de communicatie komt Vissen binnen

Mercurius, de planeet van de communicatie komt op 10 februari Vissen binnen, waar hij tot 17 april zal blijven. Mercurius staat hier zowel in zijn nadeel als in zijn val, dus het is niet het beste teken voor de planeet die de 'boodschapper van de Goden' wordt genoemd. We zullen meer aandacht moeten besteden aan communicatie, want dingen kunnen onduidelijker of vager lijken. Ons denkproces kan meer visueel, fantasierijk of intuïtief worden. Dit is een geweldige plaatsing voor creativiteit, dromen en intuïtie.

Over de auteur:

Leslie begon haar studie metafysica op zeer jonge leeftijd. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie tijdens de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.