Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mars-ketu exacte conjunctie & saturnus aspect

Let op: mijn beoordelingen zijn gebaseerd op Vedische Astrologie met behulp van het Sterrensysteem en Chaldeeuwse Numerologie, die in overeenstemming is met de Indiase Numerologie.

Mars-Ketu Exacte Conjunctie &; Saturnus Aspect op 8 graden is op 22nd september, 2018! Dit is een belangrijke datum die je in gedachten moet houden omdat het heel goed mogelijk is dat er iets moeilijks of levensveranderend zal plaatsvinden. Zoals je ziet, zullen de planeten op 8 graden staan. In de Chaldeeuwse Numerologie wordt 8 geregeerd door Saturnus, een karmisch getal, ook het oneindigheidsteken zijwaarts, dat zich leent voor herhaling en patronen. Het getal 22 is een dubbele Maan Dag geregeerd door Rahu, 4 (want 2+2=4). Dit zegt dat we voor de gek gehouden kunnen worden door een of andere illusie, en dat je angsten werkelijkheid zouden kunnen worden. Ik zeg dit omdat 22 het getal is van dromen, angsten en illusies die zich in het geheim in je gedachten en verbeelding bevinden. Als Rahu 4 beheerst, is het de kop van de draak. Rahu is zeer ambitieus, maar wordt ook beschouwd als een kwaadaardige planeet vanwege zijn vermogen om verteerd te worden door illusies, gedrevenheid en macht.

Wil je weten wat de rest van dit jaar voor jou in petto heeft?

Mars staat voor actie, levenskracht, oorlog, vuur, wapens, bloed, ambitie, en is de opperbevelhebber. Ketu is de Zuidknoop van de Maan en is de draak zonder kop of slang. Ketu vertegenwoordigt spiritualiteit, bevrijding, hulpeloosheid, twijfel, explosieve kracht, verwonding, dood, onthechting, psychische vermogens, en wijsheid. Saturnus regeert over de oude structuur, grenzen, orde, discipline, angst, fobieƫn, onderdrukking, zorgen, levensduur, uithoudingsvermogen, en stabiliteit. Mars en Ketu (in Uttara Ashadha nakshatra in Steenbok) zullen elkaars pad kruisen op 8 graden. Dit is het moment waarop de schaar (Mars & Ketu) het lint (Saturnus) doorknipt; en op dit exacte moment, zal Saturnus (in Mula nakshatra in Boogschutter) beide verwachten van hen op 8 graden op 22 september 2018. Deze conjunctie en aspect zullen enig verlies, onthechting of beƫindiging betekenen, en permanente verandering brengen. Vergeet niet dat we in de zomer ook een Maansverduistering in Steenbok hadden; daarom zal het huis waar Steenbok in woont de meeste verandering en gebeurtenissen ervaren. Dit betekent echter niet dat je Boogschutter over het hoofd moet zien. Dit huis zal ook een impact ondervinden.

Ik herhaal: Dit is een VOORZICHTIG tijd voor iedereen over de hele wereld, zelfs in de dagen voor en na de 22nd. Degenen onder jullie die een geboorteplaneet op 8 graden in een huis hebben, zullen ook een effect in dat huis ervaren. Zorg ervoor dat u uw geboortehoroscoop controleert!

Voor degenen onder u die in commercieel of residentieel onroerend goed zitten, verwacht prijsdalingen. Er zal een correctie op de aandelenmarkt plaatsvinden. Dit is gunstig voor kopers en investeerders. Dit zal ook een tijd zijn waarin geld wordt verdiend door verzekeringsmaatschappijen, vastgoedadvocaten en uitzendbureaus.

Wat voor positiviteit zal er plaatsvinden? Met de genoemde transits zal iedereen over de hele wereld op de een of andere manier zo krachtig worden geraakt dat het de liefdesvibraties over de hele wereld zal verhogen. Dit zal onze vibraties transformeren en verheffen en onze hartchakra's zuiveren en versterken. Ons begrip van liefde zal veranderen. Dit jaar heeft tot nu toe diepgaande ervaringen opgeleverd die ons allemaal hebben geleerd over liefde en relaties en het zal dat blijven doen.

Last but not least, hebben we ook de Herfstequinox die landt op 22 september, 2018. De herfst is het begin van de wisseling van de seizoenen. De bladeren aan de bomen veranderen van kleur en vallen. Dit kan symbolisch zijn voor verlies of voor loslaten; het belangrijkste is dat dit duidt op transformatie. Net als de seizoenen zullen ook wij afvallen of iets loslaten, ons transformeren en onze spiritualiteit en bewustzijn verheffen met de kracht van liefde.

Contacteer mij voor een reading.

Over de Auteur:

AstroDevi is een professioneel helderziend medium, helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend, kanaliseerder, remote viewer, numeroloog die ook Vedische astrologie in haar werk betrekt. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.