Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De zon gaat naar stier

De Zon gaat op 20 april naar Stier en blijft daar tot 21 mei. Onder invloed van de Stierzon sta je misschien met beide benen op de aarde. U zou een geaardheid over u kunnen hebben, een betrouwbaarheid waardoor u zich betrouwbaar voelt; uw vrienden weten dat u iemand bent om op te leunen in deze tijd.

U kunt ook merken dat u vroeg opstaat, lange, zware dagen werkt, praktische resultaten boekt en zich bewust bent van de ongehaaste natuurlijke cyclus van het leven. Het kan zijn dat u een schop onder uw kont nodig heeft om op gang te komen, maar als u eenmaal aan een taak of project begint, kan uw uithoudingsvermogen opmerkelijk zijn.

U kunt onder deze invloed methodisch en zorgvuldig te werk gaan, meer bezorgd om kwaliteit dan om kosten of tijd. U zult verstandig, pragmatisch en oplossingsgericht zijn. Veiligheid kan voor u van groot belang zijn, en hoewel u misschien klaagt dat u niet genoeg geld hebt, zult u in werkelijkheid waarschijnlijk meer hebben dan u zegt.

Tijdens deze transit kunt u bezittingen vergaren of verzamelingen aanleggen, nog een uiting van de veiligheidskwestie. Het kan ook zijn dat u in deze periode koppig bent en star vasthoudt aan vroegere manieren van doen, ook al is de tijd daarvoor gekomen en voorbij.

De keerzijde van die koppigheid is loyaliteit en toewijding. Maak er de komende 4 weken een punt van om van de natuur en het buitenleven te genieten. Voor meer details over hoe deze kosmische gebeurtenis uw leven zal beïnvloeden, neem dan contact op met een KEEN-adviseur voor een reading vandaag.