Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De tekens als game of thrones karakters

Fans van Game of Thrones kijken elke week uit naar het einde van deze geliefde serie. De serie is nu aan zijn achtste seizoen toe en we kennen en houden van de hoofdpersonages uit elk koninkrijk. De personages zijn net zo complex en dynamisch als de serie zelf, en hun persoonlijkheidskenmerken zijn gemakkelijk te koppelen aan een dierenriemteken. Welk sterrenbeeld is jouw favoriete personage?

Ram - Daenerys Targaryen

Hier kan het niet duidelijker zijn. Rammen zijn gepassioneerd, onafhankelijk en zeer competitief. De Moeder der Draken is niet vies van het uitzetten van haar eigen pad - zowel figuurlijk als letterlijk (vooral letterlijk). Rammen kunnen soms heethoofdig en impulsief zijn, ze doen alles om hun zin te krijgen. Er is niets dat Daenerys niet zal doen om haar overwinning te verwezenlijken. (Image Source: )

Stier - Brienne of Tarth

Stier is loyaal, rechtvaardig en toegewijd aan zijn doel. Brienne, ridder van de Zeven Koninkrijken, wordt gekenmerkt door haar onbetwistbare kracht en vaardigheid als krijger, maar ook door haar onwrikbare loyaliteit aan degenen die haar echt respecteren. Net als een klassieke Stier kan Brienne's diepe gevoel voor plicht en eer haar soms koppig maken, maar dit maakt haar ook een van de meest betrouwbare personages in de serie. (Beeldbron: )

Tweelingen - Arya Stark

Tweelingen krijgt soms een maar dit stereotype is geworteld in het ongelooflijke talent van het luchtteken voor aanpassingsvermogen. Arya, onze favoriete gezichtstrippende moordenaar, kan niemand en iedereen zijn, overal en nergens tegelijk. In de strijd is de jonge Stark zowel snel van begrip als snel met een mes. Je zult haar niet zien aankomen (de Night King kan het bevestigen). (Beeldbron: )

kreeft - Samwell Tarly

kreefts worden het best herkend als zeer meelevend, vriendelijk en betrouwbaar. Sam is loyaal aan degenen die hem vriendelijkheid tonen en wordt Jon's meest vertrouwde vriend. Zijn aangeboren empathie voor anderen maakt hem ook een goede adviseur en vertrouwenspersoon. Kreeften kunnen ook sentimenteel en detail-geori├źnteerd zijn, wat bewezen wordt door Sam's scherpe observatie en zijn fascinatie voor de verhalen van het verleden en het heden. (Beeldbron: )

Leeuw - Lyanna Mormont

Leeuw's staan bekend om hun natuurlijke leiderschap, en de jonge koningin heeft zich op dit gebied zeker bewezen. leeuw's zijn zeker van zichzelf en van hun beslissingen, en Lyanna heeft zich nooit iets aangetrokken van anderen die aan haar capaciteiten twijfelden vanwege haar leeftijd. leeuw's zijn stoutmoedig en moedig, en we weten dat er niemand is tegen wie Lyanna het niet opneemt - zelfs een reus niet. (Beeldbron: )

Maagd - Cersei Lannister

Maagd's worden gekenmerkt door de onnatuurlijke drang om hun stoutste dromen na te jagen. ambities. Cersei is meedogenloos als het op haar doelen aankomt, waarvoor ze een nauwgezet en zorgvuldig berekend plan heeft om die te bereiken. Sommigen zullen haar plannen misschien als gek afschrijven, maar er zit een methode in haar waanzin, en ze zal voor niets stoppen om te bereiken waar ze haar zinnen op heeft gezet. (Beeldbron: )

Weegschaal - Jon Snow

Het symbool van de Weegschaal is een weegschaal, die staat voor de relatie van het teken met rechtvaardigheid en hun rechtschapen moreel kompas. Jon Snow is een voorbeeld van deze eigenschappen door zijn consequente weergave van zijn persoonlijke waarden en zijn neiging om anderen voor zichzelf te laten gaan. In de typische Weegschaal-manier is Jon diplomatiek en eerlijk. Zijn streven is bijna altijd om het juiste te doen, in plaats van macht voor zichzelf te zoeken - of hij nu de ware erfgenaam van de IJzeren Troon is of niet. (Beeldbron: )

Schorpioen - Tyrion Lannister

Schorpioenen zijn intelligent, vindingrijk en recht door zee. Ondanks zijn grootte voelt Tyrion zich zelden klein vanwege zijn scherpzinnigheid en gebrek aan terughoudendheid als het erop aankomt zijn mening te geven. Net als een klassieke Schorpioen is Tyrion niet bang voor een argument omdat hij weet dat hij waarschijnlijk zal winnen met zijn cerebrale strategie. Schorpioenen staan ook bekend om hun overtuigingskracht, en Tyrion heeft zich meer dan eens in onmin bevonden met een publiek, om later te worden verwelkomd als hun betrouwbare bondgenoot. (Beeldbron: )

Zagtman - Jamie Lannister

Zoals we weten, heeft Jamie een lange weg afgelegd. Hij is uitgegroeid van de man die een jonge Bran uit het raam duwde, tot iemand voor wie we allemaal duimen draaien. Wat dit zegt over Jamie is dat ondanks zijn beproevingen onderweg, hij, zoals elke Boogschutter, goed is in zijn kern. Boogschutters kunnen idealistisch en wilskrachtig zijn. Jamie heeft zichzelf wel eens misleid door de mensen om hem heen te idealiseren, maar uiteindelijk heeft hij de eer en vastberadenheid om van het gebaande pad af te wijken en te doen wat juist is. (Beeldbron: )

Kapril - Sansa Stark

Kapiloten zijn gedisciplineerd, intelligent en hebben vaak een goed doordacht plan. Ondanks alle strubbelingen die haar zijn overkomen, heeft Sansa haar uitdagingen met zowel gratie als meedogenloosheid het hoofd geboden. Ze weet hoe ze haar slimheid moet gebruiken om het lange spel te spelen (en te winnen). Steenbokken houden van orde en weten hoe ze die moeten handhaven, en Sansa heeft deze talenten laten zien door haar bekwame leiderschap als Vrouwe van Winterfell. (Beeldbron: )

Waterman - Melisandre

Waterman kun je het beste omschrijven als origineel, uniek en compromisloos. "Uniek' zou zelfs een understatement kunnen zijn als het om Melisandre gaat, gezien haar speciale vaardigheden en de magie die ze bezit als een rode priesteres. Haar compromisloze aard komt tot uiting in haar onwankelbaar geloof in de Heer van het Licht en haar toewijding aan haar levensmissie om de Night King en zijn leger van ondoden te verslaan. (Beeldbron: )

Vissen - Bran Stark

Vissen is het meest intuïtieve teken en heeft het vermogen om de waarheid psychisch te ontdekken. De drieogige Raaf heeft een diep inzicht in het verleden, het heden en de toekomst van iedereen om hem heen. Vissen's vermogens geven hem krachtige inzichten en een voortdurend bewustzijn. Vissen hebben ook het geheimzinnige vermogen om de emoties van anderen aan te boren, en Bran's diepe begrip van de beweegredenen van anderen stelt hem in staat om te zeggen wat iemand moet horen, zodat ze hun bestemming kunnen vervullen. (Beeldbron: )