Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De geheime tekenen van flirten

Wil je weten of een bepaald iemand je serieus aan het versieren is of gewoon een praatje aan het maken is? Nu kun je de astrologische inside scoop krijgen over hoe je tussen de regels door kunt lezen. Alles wat je nodig hebt om deze waardevolle informatie te gebruiken is het sterrenbeeld van Mr. Wonderful of Ms. Delightful. De rest vertellen we je hieronder.

Ram

Ram' flirtstijl is direct en direct. Je zult complimenten horen over hoe mooi je haar of je kleren zitten, vooral op dit moment. Rammen houden ervan om dingen sneller te laten gaan dan je misschien gewend bent en je zou zo moeiteloos op een date gevraagd kunnen worden dat je je niet eens realiseert dat je je moet aankleden. Maar als je eenmaal doorhebt wat de bedoelingen van de Ram zijn, kan het nooit kwaad om een beetje hard to get te spelen. Rammen houden van een goede achtervolging.

Stier

Een Stier die zich tot je aangetrokken voelt, kan zo opgaan in dat gevoel dat hij of zij passief overkomt. Maar je kunt de interesse van een Stier aflezen aan het gedrag van dit standvastige, sensuele sterrenbeeld. Je zult het zien aan de fysieke nabijheid die een Stier bij je houdt op sociale evenementen of het feit dat je Stier plotseling meer betrokken is als iemand anders je aandacht begint te geven. Het kan zijn dat je een beetje speciale interesse in je Stier moet tonen om de boel op gang te krijgen, maar geen zorgen, een aandachtige Stier zal er op letten.

Tweelingen

Gezien hun wispelturige aard, is de favoriete manier van flirten voor Tweelingen om je aandacht te trekken met onverwacht gedrag. Als je denkt dat je met een aardige vent praat, kan er plotseling een kwajongen opduiken. En als je denkt dat Tweelingen koud en afstandelijk zijn, kan je plotseling een charmant vertoon van manieren ervaren. Hoe dan ook, als je de verandering in gedrag ziet, kan je er zeker van zijn dat je Tweeling klaar is om te spelen en wil dat je meedoet. Waarom zou je er niet van genieten? De Tweelingen zijn een van de meest interessante en geestige tekens in de dierenriem.

kreeft

Je hebt misschien ervaren dat Kreeften verlegen zijn en niet erg flirterig naar buiten toe, maar de waarheid is dat ze maar zoveel anticipatie kunnen verdragen. Als de gemoederen verhit raken, kan het zijn dat een Kreeft je vrij directe vragen stelt, zoals of je in hem of haar geïnteresseerd bent, wat je het liefst zou willen doen op een afspraakje, of dat hij of zij je mag zoenen. Hoewel de stijl van de Kreeft niet zo romantisch is als die van de subtielere verleiders, laten Kreeften je graag weten waar ze aan toe zijn en luisteren ze naar je behoeften en komen ze daaraan tegemoet.

Leeuw

Leeuw is het teken van de Leeuw, de koning der beesten en de persoon die in het middelpunt van het levensdrama wil staan. Vaak kan dit vrolijke karakter een feestje opfleuren met humoristische verhalen over persoonlijke avonturen. Je weet dat een Leeuw het serieus met je meent als de verhalen over "ons tweeën" gaan. Hou je in met hevig flirten totdat je dit ziet gebeuren. Anders kan het zijn dat je je tijd doorbrengt met een charmeur die geniet van de vleierij van je flirten en niets wil meer.

Maagd

Maagd's hebben een zeer actieve geest, en ze besteden net zoveel energie aan het verbergen van hun flirten als aan echt charmant zijn. In feite, totdat Maagden gelukkig betrokken zijn in een relatie zien ze geen probleem in het verzenden van gemengde signalen, zelfs als je direct bent. Maar het is gemakkelijk om de bedoelingen van een Maagd tot op de bodem uit te zoeken. Let er gewoon op dat dit detail liefhebbende teken over het grote geheel praat. Dit zeldzame onderwerp van gesprek is een zeker teken dat een Maagd gepassioneerde intenties heeft en open staat om ze samen te bereiken.

Weegschaal

Een Weegschaal leeft voor relaties. Dit Venusiaanse teken kan vol overgave over de liefde of romances uit het verleden praten. Een Weegschaal houdt er ook van om te flirten door suggestief te zijn over een mogelijke toekomstige relatie. Maar de grootste uitdaging is om een Weegschaal zich te laten binden aan iets dat verder gaat dan het vluchtige. Je hebt dus de keuze om samen met een Weegschaal te flirten voor het plezier of te wachten op het moment dat je ziet dat er een diepe interesse is in jou en je levensverhaal. Als je een Weegschaal hebt die naar je luistert, dan weet je dat het meer is dan alleen terloops.

Schorpioen

Flirten met een Schorpioen is niet voor de zwakkeren van hart. Een Schorpioen is tegelijkertijd sexy en intens, en als hij of zij vastbesloten is om je te verleiden, heeft hij of zij een hypnotiserende kwaliteit. Je weet dat een Schorpioen met je is begonnen te flirten als je een diepe blik in de ogen krijgt, gevolgd door een geheim dat wordt gedeeld. Dingen gaan naar het volgende niveau wanneer uw Schorpioen nodigt je uit om ergens alleen naartoe te gaan, waarschijnlijk een plek die mysterieus of magisch lijkt, en zeker ergens privé.

Zagschutter

Een Boogschutter overhalen om te flirten is gemakkelijk. Een Boogschutter overtuigen om serieus te worden is een heel andere zaak. Voor deze Jupitermannen voelt het leven soms aan als één groot speelveld. Maar je kunt het typische Boogschutter spelletje van twijfelen tussen verleiding en verbintenis vermijden door te accepteren dat je Boogschutter het gevoel moet hebben dat hij de controle heeft over de relatie. Als je zachtjes de leiding kunt nemen terwijl het lijkt alsof je de Boogschutter zijn gang laat gaan, zal de voortdurende flirt van een Boogschutter al snel uitmonden in een bevredigende verbintenis met jou.

Kapril

Een Steenbok die in je geïnteresseerd is, kan het hebben over zijn of haar prestaties, zoals professionele prestaties, een mooi huis, of een succesvolle sociale kring. Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat dit de manier van een Cappy is om je in zijn of haar leven te verwelkomen en je te laten weten wat er voor jou beschikbaar is. Als dit meer formeel dan flirterig klinkt, komt dat omdat degenen die onder het teken van Saturnus zijn geboren niet het natuurlijke sociale gemak hebben van andere dierenriemtekens. Maar het maakt een Steenbokverleiding ook veel gemakkelijker te herkennen.

Waterman

Aquarianen zijn opwindend en onvoorspelbaar. Een Waterman kan midden in een wilde flirt met je zitten als het noemen van een bepaald onderwerp zijn of haar aandacht trekt en de verleiding die aan de gang was doet ontsporen. net begonnen. Watermannen springen graag in discussie over politiek, filosofie of kunst, zelfs als de stemming even daarvoor voor iets heel anders was gezet. Watermannen staan er ook om bekend plotseling direct te worden over hun sensuele verlangens. Wees voorbereid op verrassingen!

Vissen

Je weet misschien al dat een Vissen met je flirt, nog voordat hij of zij het zelf weet. Omdat Vissen meestal op intuïtie werken, volgen ze zelden of nooit een specifiek plan of tactische strategie. Je zou bijvoorbeeld een gesprek over het weer kunnen beginnen dat geleidelijk aan een flirterige stemming krijgt, terwijl je Vissen liefdesinteresse gewoon blijft praten over of je een paraplu moet kopen. Geef duidelijke aanwijzingen over je intenties aan een Vissen om het verlangen van dit waterteken te verleiden tot actie.