Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Chinees nieuwjaar jaar van het varken

Het komende Chinese Nieuwjaar begint op 5 februari, en 2019 is het spannende Jaar van het Varken. Het varken kan staan voor grote rijkdom en fortuin, mits je je niet te veel laat meeslepen. Wees voorbereid op een tijd van gemak, waardoor je kunt herstellen na een Jaar van de Hond dat hard werken en toewijding vereiste. Het Jaar van het Varken 2019 zal niet zonder uitdagingen zijn, en je moet op je hoede zijn voor degenen die misbruik zullen maken van je relaxte benadering van verantwoordelijkheden. Ervaar wat het echt betekent om tevreden te zijn in het komende Chinese Nieuwjaar.

Dit Jaar van het Varken Uitgelegd

Het Jaar van het Varken zal altijd vergezeld gaan van een element dat de energie en focus voor het specifieke jaar verder specificeert. 2019 is een aarde-varken jaar, wat betekent dat het zal neigen naar een waardering voor familie tijd en dicht bij huis blijven. Aarde als element in de Chinese dierenriem staat voor evenwicht, stabiliteit en een geaarde aanpak. Onze mooie aarde wordt gekarakteriseerd als een zeer gevend, vruchtbaar element en dit vertegenwoordigt op gepaste wijze de gulle, en vaak rijke aard van Varkensjaren. Kracht is een andere belangrijke eigenschap van de aarde die wordt weerspiegeld in het Varken. Net zoals een berg niet buigt voor een duw of een ferme uitbrander, kunt u zich koppiger dan gewoonlijk voelen bij het nastreven van uw doelen. Kortom, niemand zal u kunnen overtuigen om u te haasten terwijl u zich ontspant met familie en geniet van uw grote fortuin deze

Lees meer over de Chinese dierenriem!

Wat te verwachten in het Jaar van het Varken

Het Jaar van het Varken draagt een zegen in zich, zowel voor het vinden van liefde als voor huidige intieme relaties. Eenvoudige maar intense passie kan in overvloed worden gevonden, en het zal niet worden overschaduwd door materialisme. Pas wel op dat je kortstondige passie niet verwart met ware liefde en zorg ervoor dat je partner hetzelfde voelt. Omdat varkens van nature nogal hedonistisch zijn, is dit het moment om zonder schaamte te genieten. Er is een brede, geen dunne, lijn tussen verwennerij en overdaad, dus u zult weinig excuus hebben als de dingen snel uit de hand lopen. U kunt verwachten dat u minder netto-voordeel zult ondervinden van het nemen van de leiding en het nemen van risico's. Uw bedachtzame, langzame, ploeterende benadering van besluitvorming zal veel meer successen dan mislukkingen opleveren. Voor degenen die van nature volgers zijn, is een aardevarkenjaar uw tijd om te schitteren. Leiderschap zal lang niet zo lonend zijn als het in voorgaande jaren was.

Over het geheel genomen zal het Jaar van het Varken 2019 intens gericht zijn op jezelf en degenen die het dichtst bij je staan. In deze tijd van overvloed kunt u het zich veroorloven om te ontspannen en de fijnere dingen in het leven te ervaren met familie en vertrouwde vrienden. Korte momenten van luiheid zullen waarschijnlijk niet worden bestraft, maar de zelfgenoegzaamheid en het gebrek aan beloning zouden stimulans genoeg moeten zijn om u snel daarna weer in beweging te krijgen. U kunt kansen verwachten om slimmer te werken in plaats van harder, waarbij u uw energie en drive efficiënt bewaart voor grotere en betere dingen. De weg naar deze langverwachte resultaten is misschien niet zo gladjes, maar het positieve eindresultaat is het enige dat telt.

Succes in het Jaar van het Varken

Als u van plan bent te streven naar een zeer succesvol Jaar van het Varken, zult u met de stroom mee moeten gaan en er niet tegenin. Het spiegelen van enkele van de meer prominente kenmerken van het varken dit jaar kan u helpen succes te vinden. Uw eerste stap moet zijn om uzelf uit onnodig stressvolle situaties te verwijderen. Het varken denkt niet aan de drukte van zaken en concurrentie, en u zult waarschijnlijk veel beter presteren als u de dingen in een eenvoudiger tempo aanpakt. Tenslotte worden varkens niet dik en gelukkig door als een bezetene rond te rennen. Verstandige en goed doordachte beslissingen zullen u succes brengen, terwijl overhaaste afspraken en investeringen waarschijnlijk averechts op u zullen werken. Overweeg een live Chinese astrologie lezing om u te helpen uw beste beentje voor te zetten en het meeste uit dit Jaar van het Varken te halen.

Het varken is een sociaal wezen, en als u ervoor kiest om uw interpersoonlijke en familierelaties te verwaarlozen, zal dat waarschijnlijk zeer slecht aflopen. Streef ernaar om open en beschikbaar te zijn voor degenen die u nodig hebben. Zoek de tevredenheid van een goed gevoed varken in plaats van een tegenprestatie te eisen voor elke nuttige actie die je onderneemt voor een ander. Familie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu, en u zou uw tijd vrijelijk moeten geven, in plaats van de minuten af te meten als een advocaat. Verwacht geen perfectie van uzelf of anderen, zoals het varken is een nogal onhandig schepsel. Wees koppig als het erop aankomt, zoals bij het handhaven van een goede balans tussen werk en privé, en weiger uzelf te laten afglijden naar zinloze uitgaven met uw pas verworven rijkdom. Vrijgevigheid met uw overvloed aan geluk zal karmische opbrengsten hebben, maar graaf uzelf niet blindelings in een gat. Het beheren van uw budget en financiële situatie is nog steeds een noodzaak, anders is al uw geld weg voordat u het weet.

Geef een helderziende reading over geld voor aanvullende inzichten over uw financiële status.

Het Chinese Nieuwjaar, Jaar van het Varken, nadert snel en het brengt grote beloning en nog grotere voldoening met zich mee. Het harde werk en de conditie van het afgelopen jaar geven u de ruimte om te genieten van de geschenken die u hebt verdiend. Geniet van het nieuw gevonden gemak en de uitstel van de rat race die ongewenste stress en frustratie in uw leven brengt. Verheug u in een dieper, hartstochtelijker liefdesleven dat een directe waardering is voor uw ware, onverhulde zelf. Nu u weer een nieuw jaar begint op uw reis door het leven, wensen wij u veel geluk en een gelukkig Jaar van het Varken.