Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Boogschutter man waterman vrouw verenigbaarheid

De Boogschutter man en Waterman vrouw die zich samen in een liefdevolle relatie storten kunnen zich verheugen op plezier, opwinding en diepe verstandhouding. Zowel de boogschutter als de waterdrager zijn tekens die vrijheid en onafhankelijkheid nodig hebben om te gedijen - met iets minder gaan relaties slechts zo lang mee als hun tolerantie het toelaat. Gelukkig voor dit paar komen hun onafhankelijkheids-liefhebbende levensstijlen overeen, wat weinig kans op conflicten laat. De enthousiaste, vrolijke aard van de Boogschutter man zal gekoesterd worden door de Waterman vrouw, en hij zal haar gelukkig accepteren voor wie ze is. Het enige wat deze match mist is enige vorm van terughoudendheid buiten hun gedeelde vermijding van verbintenis. Wie het wil proberen, moet goed voorbereid zijn, want er zijn geen pauzes als jullie eenmaal aan de slag gaan.

Basiscompatibiliteit

Zagschuttermannen en Watermanvrouwen hebben allebei een wilde aard, maar in verschillende mate. De waterdrager is wild omdat ze vrij is en zich door niemand laat beperken in haar verlangens of verwezenlijkingen. De wildheid van de boogschutter is veel intenser en gebaseerd op zijn rauwe passie voor het leven die eenvoudigweg niet kan worden gecontroleerd. Boogschutter-geborenen staan bekend als zeer speels, vaak zelfs kinderachtig, terwijl ze klaar zijn om weer serieus te worden als het moment daarom vraagt. Waterman vrouwen zijn een beetje het tegenovergestelde, neigend naar een meer serieuze benadering van het leven, vaak tot het punt dat ze ten onrechte worden bestempeld als koud. De twee tekens verschillen ook in wat ze uit het leven willen halen. Een Waterman-vrouw is voortdurend op zoek naar mensen in nood en helpt hen, en deze medelevende acties zijn wat haar drijft en maken dat ze zich compleet voelt. De Boogschutter-man leeft meer voor het avontuur dan voor iets anders, hij ziet nieuwe plaatsen, mensen en dingen en haalt het beste uit alle ervaringen in het leven.

Natuurlijk zijn er enkele gebieden waarop deze twee tekens kunnen botsen of worstelen en het is een goed idee om je daar bewust van te zijn en je erop voor te bereiden. Echte verbintenis zal altijd de grootste blokkade zijn voor beide tekens. Boogschutter en Waterman zijn beide bindingsangstige tekens die er geen probleem mee hebben een periode van alleen maar geliefden te zijn een leven lang te laten duren. Om het stadium van toewijding en huwelijk te bereiken zal tijd nodig zijn en iemand om naar voren te stappen. Een ander klein probleem is de mogelijkheid van een loskoppeling als het gaat om hobby's en interesses. Als de boogschutter van iets geniet, legt hij er zijn hart en ziel volledig in en zou hij het voor altijd kunnen doen. Terwijl een Waterman De vrouw kan dat een tijdje doen, zij heeft een hekel aan routines en geeft de voorkeur aan een meer spontane en oppervlakkige benadering van gedeelde interesses. Over het algemeen zijn de problemen tussen het paar weinig en ver weg, met de meerderheid die klein is. Als er geen individuele persoonlijkheidsconflicten zijn, is de compatibiliteit tussen een Boogschutter-man en een Waterman-vrouw zeer hoog.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie!

Liefde en relaties

Zagschutter-mannen zijn zeer extrovert en houden ervan om met allerlei soorten mensen om te gaan. Hij stelt geen eisen aan hun levensstijl of moraal en oordeelt niet over mensen die totaal anders zijn als het op vriendschappen aankomt. Hij is loyaal, betrouwbaar en eerlijk, waardoor hij de harten wint van iedereen die hij ontmoet. In tegenstelling tot andere tekenen die van opwinding houden, laat de Boogschutter vrienden die saai of oninteressant zijn geworden niet vallen. De vriendschappen van de Boogschutter zijn diep en waarachtig, en simpelweg niet gebaseerd op jouw vermogen om zijn ongetemde levensstijl bij te houden. Waterman vrouwen zijn net zo sociaal als Boogschutter, en scheppen veel plezier in het omringd zijn door nieuwe vrienden. Ze is veel meer op haar hoede aan de emotionele kant, en vermijdt kleverige of afhankelijke vrienden, omdat ze niet in staat is om relaties aan te gaan en te bieden waar ze naar op zoek zijn. Degenen die ze interessant vinden kunnen sterk verschillen, omdat de Waterman de voorkeur geeft aan intellectuele activiteiten en de Boogschutter meer uit is op fysieke bezigheden.

Lange-termijn intieme relaties tussen de boogschutter en de waterdrager zijn een zegen waar voor gevochten moet worden. Als jullie het redden om dit stadium te bereiken, gefeliciteerd, want de meeste van de moeilijke delen zijn voorbij. Zowel de Boogschutter man als de Waterman vrouw zijn zeer communicatief en eerlijk, en vermijden veel van de gebruikelijke relatie valkuilen. Het seksleven tussen jullie twee zal bevredigend zijn door de combinatie van de hartstochtelijke energie van de Boogschutter en de liefde van de Waterman voor intieme verkenningen. Hoewel seks geweldig is, kan algemene intimiteit een strijd zijn. De boogschutter is een zeer romantisch teken dat hetzelfde zoekt van zijn partner, maar helaas, die emotioneel intense nabijheid is niet de stijl van de waterdrager. Het goede nieuws is dat de Waterman vrouw zich mettertijd steeds meer op haar gemak zal voelen, haar kwetsbare hart zal delen en zal leren om volledig geliefd te worden. Zolang de vrijheid en het gebrek aan beperkingen bestaan, is er geen reden waarom deze relatie zou vallen uit elkaar.

Samenwerken

Watermanvrouwen zullen zonder twijfel op zoek gaan naar een carrière die aansluit bij hun humanitaire interesses. Als ze daar uiteindelijk niet in slagen, kan het behoorlijk moeilijk zijn om de drive te vinden om hard te werken, want traditionele ambitie in een sterrenbeeld dat relatief onbaatzuchtig is, is zeldzaam. Of ze nu samen is met een Boogschutter of alleen, zoals ze verkiest, ze zal nog steeds geen problemen veroorzaken of efficiëntie tegenhouden. Het enige wat haar behoeften echt betekenen, is dat ze niet tot het uiterste zal gaan. Boogschutter mannen zijn vaak precies het tegenovergestelde, constant hard werken en een hoge ambitie hebben. Als er geen uitdaging voorhanden is, zal hij er zelf een creëren om zichzelf voortdurend tot het uiterste te drijven. Hij heeft er geen problemen mee om in een team te werken, leiding te nemen, of op de werkvloer om te gaan met Waterman vrouwen. Hij heeft een voorkeur voor energieke, snelle bezigheden, terwijl de waterdrager juist het tegenovergestelde verkiest. Over het algemeen zouden er geen echte problemen tussen het paar moeten zijn.

Als een avontuur is wat je zoekt, dan is deze dierenriemcombinatie misschien iets voor jou. Als Waterman-vrouw zal de Boogschutter-man jouw behoefte aan onafhankelijkheid en tijd voor jezelf delen en respecteren. Voor de Boogschutter man heb je baat bij iemand die net zo optimistisch en opgewekt is als jij zijn, die ook jouw speelsheid zal aanbidden. De kans is groot dat geen van jullie beiden hoeft te worstelen met een gebrek aan communicatie in jullie relatie en eerlijkheid is voor jullie beiden net zo belangrijk. Zelfs als de ultieme verbintenis maar langzaam tot stand komt, zul je blij zijn dat je het hebt uitgehouden met een van de beste tekens wat compatibiliteit betreft. Dus voor wie geïnteresseerd is, waag de sprong en ervaar het leven zonder leiband met je vrijheidslievende medeteken.

Spreek met een liefdes- en relatiehelderziende op Keen voor aanvullende inzichten over Boogschutter-mannen en Waterman vrouwen!