Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Breek beperkingen met saturnus in steenbok

Dit artikel is deel 7 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," waarin alles wordt uiteengezet wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Saturnus, de meest karmische Planeet, is sinds 5 december 2017 op zijn pad door Steenbok. Saturnus is in staat om entropie te creëren door zichzelf te dragen met een griezelig vermogen om beperkingen en restricties te schenken aan de grenzen van wat de samenleving in staat is te worden. Als individuen en samenlevingen het een strijd vinden om zich te houden aan wat juist is (in termen van wat de wil van het Universum is, astrologisch gezien), dan is het in staat om repercussies te creëren tegen het einde van de gegeven cyclus waar het zich in bevindt. Dit kan opschudding veroorzaken als historische standpunten van traditie niet worden gevolgd, vooral voor diegenen die proberen de barrières te doorbreken, als zodanig. Saturnus kan een welwillende plaatsing zijn als dergelijke vooraf bepaalde situaties worden nageleefd, maar als er een voornemen is om de grenzen van wet en orde te doorbreken, kan dit heel moeilijk zijn.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Doe vandaag een astrologische lezing

In de Tarot vertegenwoordigt de Duivelskaart de aard van de Steenbok, niet omdat deze slecht is, maar eerder vanwege de algemene opvatting van de archetypen als Steenbok die neigt naar aardse standpunten die materialisme kunnen omvatten, maar ook mist een focus in spiritualiteit, tenzij er een bewuste inspanning is om dit te doen. Trots heeft de neiging om een positie van Steenbok individuen, vooral als het gaat om hun eigen werk, hobby's, artistieke inspanningen, en familie.

Saturnus in Steenbok in Retrograde

Op 5 september 2018 om 7:08 AM EST, Saturnus verhuisde van een retrograde positie in Steenbok, en begon direct te gaan. Deze koers zal doorgaan totdat hij weer een retrograde positie bereikt op 28 april 2019 om 8:54 PM EST. Saturnus is de heersende Planeet van Steenbok, en staat daarom in zijn domicilie. Deze positie richt zich op de patriarchale posities van de samenleving, maar beperkt ook het voorwaartse momentum voor ons, totdat we bereid zijn om de lessen van deze karmische planeet te leren, zonder de verwachting dat we er iets voor terugkrijgen. Hij opereert momenteel met een brute kracht, die gevoeld kan worden in zakelijke sectoren en meer materialistische posities in het leven. Saturnus blijft in Steenbok, retrogrades en al, tot 17 december 2020.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij helpt anderen graag hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Krijg vandaag nog een reading van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.